Home » , , , , , , , » Kehidupan Bayi Sewaktu Di Dalam Kandungan!

Kehidupan Bayi Sewaktu Di Dalam Kandungan!

KEHIDUPAN BAYI SEWAKTU DI DALAM KANDUNGAN!

Ya sememangnya betul, zaman kini dilengkapi dengan kecanggihan teknologi dan bakal ibu bapa kini dapat melihat rupa paras bayi yang bakal dilahirkan melalui imbasan 3D, 4D segala bagai. Siap boleh ada cakera padat yang menyimpan memori tersebut lagi! Canggih memang canggih! The good things about technology…Farah dulu teringin juga nak buat imbasan 3D, 4D tu… Memang rasa teruja sangat-sangatlah nak buat imbasan yang macam tu. Bila tengok orang lain buat, awak pun teringin ya tak? Setakat imbasan biasa tu… Tak boleh nak nampak apa sangat… Tapi… Babah Firash tak nak! Dia kata tak apa, biarlah rahsia… Surprise sikit bagaimana rupa anak yang bakal lahir tu… Kadang-kadang waktu malam, bila baring sorang-sorang atas katil terbayang dan terfikir juga macam manalah keadaan anak manja Mommy yang ada dalam perut waktu tu? Huishhh…Firash dulu, sewaktu dalam perut kalau malam ke tengah malam bukan main aktif lagi dia… Siang? Siang dia tidur jer kerjanya gamaknya… Have you ever wonder? Bagaimana kehidupan bayi sewaktu di dalam kandungan? Video ini bakal memberikan sedikit gambaran bagaimana keadaan bayi-bayi yang berada di dalam perut ibu masing-masing…


video


Macam nilah keadaannya bayi-bayi kita sewaktu di dalam kandungan kita. Macam tu jugalah kita sewaktu di dalam kandungan ibu-ibu kita semua. Dalam kandungan tu sempit... Tak cukup lebar dan luas kawasan anak-anak nak main... Ekekeke... Open-mouthed smile… Itu sebab anak-anak comel kita selalu tendang-tendang…. Subhanallah…. Untuk bakal-bakal bapa pertama kali dan bakal-bakal bapa yang kesekian kali, jangan lupa untuk beri lebih perhatian pada ibu… Belai-belai, usap-usap perut ibu untuk berikan keselesaan pada anak-anak comel dalam kandungan tu… Winking smile

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kehidupan Bayi Sewaktu Di Dalam Kandungan!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, August 13, 2017.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

0 comments:

Post a Comment

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia