Home » , , , , , , , , , » Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017 | THOMAS & FRIENDS ADVENTURES

Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017 | THOMAS & FRIENDS ADVENTURES

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493320677633","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":["229516203057211"],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":true,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":835,"total_editor_time":211,"width":1255,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

Psssttt… Parents meh sini rapat-rapat meh… Esok hari Sabtu kan? Sudah ada apa-apa rancangan santai Sabtu bersama anak-anak? Ke belum terfikir lagi? Ataupun sudah kebuntuan hala tuju nak ke mana? Yang mana-mana ada anak-anak kecil yang sukakan siri animasi THOMAS & FRIENDS tu, rasanya jika anda ingin memberikan treat mahupun menggembirakan hati anak-anak anda… Anda tidak patut ignore jer apa yang Farah nak cerita ni kerana ada sesuatu yang bakal membuatkan anak-anak anda rasa nak peluk cium anda berkali-kali jika anda mengambil keputusan untuk bersantai di Sunway Pyramid pada hujung minggu ni. Winking smile. Ada apa? Cuba tengok ni:

Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017  THOMAS & FRIENDS ADVENTURES  (1)

Dengan kolaborasi di antara Mattel Southeast Asia dan juga Sunway Pyramid, bermula dari 25 April 2017 sehingga 14 Mei 2017, di Blue Concourse, Sunway Pyramid, kanak-kanak di Malaysia adalah merupakan yang pertama di rantau Asia Tenggara yang akan melalui pengembaraan hebat di atas darat, laut dan angkasa lepas bersama-sama “enjin biru” kegemaran mereka iaitu THOMAS & FRIENDS. THOMAS & FRIENDS ADVENTURES di Sunway Pyramid akan membawa anak-anak kecil melalui pengembaraan THOMAS & FRIENDS yang baru di Kepulauan Sodor. Jika nak tahu, Kepulauan Sodor ni adalah nama pulau THOMAS & FRIENDS tinggal. Ha ha ha… Open-mouthed smile dah jadi hafal dah setiap satu maklumat mengenai THOMAS & FRIENDS disebabkan oleh Firash yang suka sangat dengan THOMAS & FRIENDS. Rasanya sesiapa yang mengikuti Bubblynotes.Com dan juga laman media sosial Farah seperti Instagram dan Facebook, tahu bagaimana obsesnya Firash kepada THOMAS & FRIENDS kan?

Memandangkan Firash obses dengan THOMAS & FRIENDS, at least for now at his age now… Sanggup tu! Sanggup Farah hantar permohonan cuti semata-mata nak bawa dia merasai pengalaman pengembaraan di atas darat, laut dan juga angkasa di THOMAS & FRIENDS ADVENTURES, Sunway Pyramid semalam. Lagipun sudah agak lama Farah tidak membawa Firash untuk outing and bonding time sebegini. Sesekali meluangkan masa untuk anak apa salahnya kan? Hidup hari-hari asyik sibuk pagi, petang, siang, malam. Terkejar-kejar sana, terkejar-kejar sini. Banyak perkara nak fikir, banyak perkara nak selesaikan… Tiba masa pula kita ambil TIME OUT untuk menenangkan diri dan melapangkan fikiran seketika. Serabut-serabut sangat pun tak dapat selesaikan apa ya tak? Hu hu hu…

Disebabkan Firash dan Farah dah pergi ke THOMAS & FRIENDS ADVENTURES, Sunway Pyramid, kiranya macam bolehlah kalau Farah nak kongsi dengan anda semua tentang apa yang menarik mengenai acara serta promosi THOMAS & FRIENDS di Sunway Pyramid pada kali ini. Open-mouthed smile ha ha ha… nampak sangat bukan pertama kali ke Sunway Pyramid untuk acara serta promosi THOMAS & FRIENDS. Setiap kali ada THOMAS & FRIENDS di Sunway Pyramid, setiap kali tu jugalah Firash akan muncul. Support minat anak kata kau! Beri motivasi dan galakan kaedahnya… Kita pun tahu kan perasaannya bila ibu bapa memberi dorongan, galakan dan sokongan ke atas minat kita bagaimana rasanya? Sebab kita sendiri pun pernah melalui fasa-fasa seperti anak kita sekarang ini. Bila ibu bapa beri dorongan, galakan dan sokongan…kau boleh rasa bagaimana kembangnya hati kau dan besarnya hati kau kat dalam tu. Ya tak?

Di THOMAS & FRIENDS ADVENTURES, kanak-kanak akan berpeluang untuk mengambil bahagian di dalam satu misi rintangan khas di mana mereka akan cuba untuk mencari jalan keluar melalui maze yang bertemakan di atas darat. Bila dah berjaya memboloskan diri di atas darat tu, dah nampak sinar cahaya jalan keluar sebelum nak ke misi dalam laut, kena buat aktiviti panjat memanjat dulu… Open-mouthed smile ha ha ha…budak-budak kan memang suka panjat-memanjat? Ibarat pucuk di cita, ulam mendatanglah pada mereka ya tak? Macam Firash… Sebelum dia panjat tu, Mommy dia dok terfikir-fikir dalam hati… Sampai ke kat atas ni?

Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017  THOMAS & FRIENDS ADVENTURES  (5)

Laju ok? Gigih dia berusaha untuk panjat sehingga sampai ke atas. Yeayyy! Good job! And well done! Berjaya dia sampai ke puncak dengan tangkas dan cepat. Badan kecil molek, ringan… senanglah bawa diri nak panjat-memanjat dengan pantas dan tangkas ya tak? Kalau Mommy ni…belum tentu boleh sampai ke atas tu agaknya. Smile with tongue out. Dah sampai puncak, slide pula ke dalam laut…

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327022161","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":1,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":53,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

Selepas laut? Masuk ke tema angkasa lepas di mana di situlah kanak-kanak di dalam fasa akhir pengembaraan yang dinamakan sebagai Reaching for The Stars. Yeayyy! Firash dapat capai bintang! Clap-clap… Thumbs up.

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327116915","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":1,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":44,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327201298","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":34,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

Tak cukup tu… Choo choo! Selepas melalui rintangan-rintangan serta cabaran halangan dan berjaya mencapai bintang-bintang berkerlipan… Kanak-kanak akan berpeluang untuk menaiki keretapi THOMAS & FRIENDS mengelilingi kawasan di dalam Sunway Pyramid. Sebelum naik, kena ada lesen. Firash dapat lesen tu selepas berjaya melalui cabaran halangan.

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327446745","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":33,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}} 

Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017  THOMAS & FRIENDS ADVENTURES  (4)


Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017  THOMAS & FRIENDS ADVENTURES  (3)

Oho! Nak tau apa cerita? Sewaktu nak menaiki keretapi THOMAS & FRIENDS, dia bukan nak naik sebagai penumpang tetapi dia nak memandu keretapi THOMAS & FRIENDS tu. Ha ha ha… Open-mouthed smile Firash…Firash… Tapi yang mengejutkan adalah bila mana, buat pertama kalinya, buat pertama kalinya, he is willing to go on a train ride without Mommy beside him. Serius! Macam tak percaya pun ada. Kebiasaannya, melekap jer! Mati hidup balik pun, Mommy mesti ada sebelah atau Mommy mesti kena naik dengan dia. Tetapi kali ini, disebabkan keretapi itu adalah THOMAS & FRIENDS – Mommy tak ada pun tak apa! Crying face. Big boy already huh? Untunglah… dapat pusing-pusing satu Sunway Pyramid naik THOMAS. Mommy tinggal dan tak dapat naik pun…. Sementara dia sibuk pusing keliling Sunway Pyramid dengan THOMAS, Mommy pun ambil peluang bergambar untuk diri sendiri… Ha ha ha… Smile with tongue out… Mestilah… Mommy pun nak juga… Sama naik dengan anak nampaknya…

Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017 THOMAS & FRIENDS ADVENTURES

Dah puas keliling… tiba masa untuk story-telling time… Orang kalau dah bergelumang dengan THOMAS & FRIENDS hampir 24/7 sememangnya kalau ditanya apa sahaja tentang Kepulauan Sodor dan THOMAS & FRIENDS memanglah tak perlu disangkal lagi bila dapat menjawab ya tak? Seronok dia mendengar cerita walaupun sesekali tak nak duduk diam. Ha ha ha… Open-mouthed smile.

Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017  THOMAS & FRIENDS ADVENTURES  (1)

Keseronokan tu tak habis di situ jer… Tapi keseronokan itu boleh juga di bawa pulang ke rumah dan ianya dapat menjadi salah satu kenangan yang paling indah di dalam kotak memori anak-anak kecil. Percayalah, pasti mereka akan ingat moments sebegini walaupun setelah mereka meningkat usia dan membesar nanti. Di samping keseronokan melalui pengembaraan yang penuh dengan cabaran bersama THOMAS & FRIENDS, kanak-kanak juga berpeluang untuk melihat secara dekat serta memiliki permainan dan barangan koleksi THOMAS & FRIENDS ADVENTURES yang kini telahpun memasuki pasaran di Malaysia.

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493328013973","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":19,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

Bak kata Joanne Teng, Senior Brand Manager, Mattel Southeast Asia… Dalam era digital ni, ibu bapa berhadapan dengan cabaran untuk mencari alternatif di dalam stimulasi secara sihat perkembangan anak-anak masing-masing di tahun-tahun awal mereka. Rangkaian barangan permainan terbaru dari THOMAS & FRIENDS membawa semula keseronokan permainan fizikal di dalam suasana yang baru yang menggalakkan kanak-kanak untuk meluaskan skop imaginasi mereka melalui permainan yang penuh keseronokan.

Bukan anak jer yang super duper excited, Mommy dia pun sama teruja, sama naik. Alhamdulillah, Firash seronok, gembira dan puas hati. Kalau Firash pun dah rasa macam tu, apatah lagi kanak-kanak lain. Tentu sama jer dan tak banyak bezanya kan? It is indeed an event that promises to be exciting and engaging, with attractive prizes to be won, including the all-new THOMAS & FRIENDS ADVENTURES engines and track sets. Firash memang sangat-sangat seronok dengan semua hadiah-hadiah yang dia dapat dari acara ini.

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327525783","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":1024,"total_editor_time":27,"width":1024,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493343785055","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":1182,"total_editor_time":18,"width":886,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327593959","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":30,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327714924","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":21,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327659989","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":22,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327853799","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":26,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327803751","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":21,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327755102","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":20,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

Tarik nafas panjang Mommy dia puas hati dan rasa tak sia-sia serta berbaloi ambil cuti tahunan semata-mata kerana nak bawa dia ke THOMAS & FRIENDS ADVENTURES semalam. Puas hati…Sangat-sangat puas hati bila melihatkan kegembiraan dari anak mata anak. Send a kiss.

Yang menariknya lagi satu… kalau anda nak bawa anak-anak anda ke Sunway Pyramid kerana THOMAS & FRIENDS ADVENTURES, anda berpeluang menikmati perjalanan pergi dan balik ke Sunway Pyramid dengan menggunakan kod promosi “THOMAS” bagi GRAB CAR. Ibu bapa boleh melawat ke http://grb.to/thomas untuk terma dan syarat. Untuk maklumat lanjut mengenai rangkaian permainan terbaru dan juga acara THOMAS AND FRIENDS ADVENTURES, anda boleh melawat ke Laman Facebook Thomas And Friends di pautan http://www.facebook.com/sea.thomasandfriends .

Tak perlu fikir lama-lama… kalau anak-anak dah gemarkan THOMAS & FRIENDS, inilah peluang untuk mereka menjadi lebih dekat lagi dengan THOMAS & FRIENDS. Watak siri animasi kegemaran mereka. Bila anak minat, tidak semestinya ia melekakan, cuba cari perkara yang positif dan bagaimana sebenarnya ia dapat membantu perkembangan semasa mereka. Farah suka ambil peluang ni untuk proses pembelajaran Firash. THOMAS & FRIENDS bukan main ajer tau… Sebenarnya ada juga tool kit untuk pembelajaran. Macam yang Firash dapat semalam. Ada flash cards, ada buku aktiviti menulis dan mewarna, buku aktiviti pelekat. Send a kiss. Farah suka ambil pendekatan untuk tarik minat anak belajar berdasarkan minat mereka terhadap sesuatu. Itu cara personal touch Farah untuk galakkan anak minat belajar. Sambil bermain, sambil belajar. Sesuai dengan peringkat usia dia kan?

{"total_effects_time":0,"total_draw_time":0,"total_effects_actions":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493327957142","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"layers_used":0,"effects_tried":0,"sources":[],"brushes_used":0,"contains_fte_sticker":false,"subsource":"done_button","photos_added":0,"effects_applied":0,"total_draw_actions":0,"height":886,"total_editor_time":33,"width":1182,"origin":"gallery","total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0}}

{"layers_used":0,"effects_applied":0,"origin":"gallery","tools_used":{"crop":0,"perspective":0,"shape_crop":0,"stretch":0,"free_crop":0,"resize":0,"adjust":0,"clone":0,"selection":0,"flip_rotate":0,"tilt_shift":0,"enhance":0,"curves":0,"motion":0},"total_editor_time":18,"source":"editor","width":1182,"brushes_used":0,"sources":[],"subsource":"done_button","effects_tried":0,"total_draw_time":0,"uid":"17E61B8E-9365-428E-ABEF-2E7E5A1A4825_1493344225603","contains_fte_sticker":false,"total_draw_actions":0,"total_effects_actions":0,"total_effects_time":0,"photos_added":0,"total_editor_actions":{"text":0,"shape_mask":0,"border":0,"square_fit":0,"lensflare":0,"clipart":0,"frame":0,"callout":0,"mask":0},"height":886}

Ehemmm… Sampai ke sudah dia dengan THOMAS. Balik rumah tak habis lagi tu! Tengok macam mana seronoknya Firash? Nak anak-anak anda seronok begini juga? Jangan terfikir-fikir lagi dan jangan tunggu-tunggu lagi… Esok atau Ahad atau minggu depan bawa ya? Winking smile

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sunway Pyramid 25 April Sehingga 14 Mei 2017 | THOMAS & FRIENDS ADVENTURES, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, April 28, 2017.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

0 comments:

Post a Comment

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY