Home » , , , » Suka Dengan Single FATTAH AMIN: Wanita Terakhir

Suka Dengan Single FATTAH AMIN: Wanita Terakhir

SUKA DENGAN SINGLE FATTAH AMIN WANITA TERAKHIR
Kredit: Gambar diubahsuai dari YouTube
Malam semalam adalah soft launch single Fattah Amin secara digital dari Eropah yang bertajuk WANITA TERAKHIR. Jujur, Farah belum pernah dengar Fattah Amin ni mengalunkan suaranya. Inilah pertama kali dengar Fattah Amin menyanyi kot? Ya ampun ya dik? Kakak ni sejak-sejak ada anak ni, tak berapa nak mengikuti sangat perkembangan dunia hiburan... ekekeke... cumanya yang mana yang menarik minat tu, memang kakak ikuti lah kan?

Tapiii... tak mainlah dengar teaser atau promo yang separuh-separuh tu kan? Ihikss... mestilah nak dengar yang penuh. Di mana nak dengar full version? Tentulah di iTunes! Pada yang belum berkesempatan untuk mendengar atau belum mendengar tu boleh dengar di iTunes pada pautan  https://www.facebook.com/farahwahedawahid/posts/10154813311409804. Tak pun sesiapa pengguna iPhone tu boleh terus sentuhkan jari pada ikon Music dan masukkan kata kunci Fattah Amin. Sure jumpa punya.

Yang tidak menggunakan iPhone, Farah pasti anda dapat mendengarkan single Wanita Terakhir ini di YouTube, corong-corong radio dan sumber-sumber lain. Owhhh PlayStore pun ada ya.
Single ini adalah hasil ciptaan Aizat Amdan, Mel Ramlan dan Anas Amdan. Menurut Anas Amdan selaku ketua muzik produser lagu Wanita Terakhir - secara keseluruhan lagu ini diciptakan untuk memaparkan sisi baru Fattah Amin yang lebih matang sesuai dengan perkembangan kerjaya beliau. I don't care apa pun spekulasi umum mengenai lagu Wanita Terakhir ni... he he he... well people surely akan kaitkan dengan Neelofa or what so not kan? Al-maklumlah kisah #lofattah kan sedang meletops. Yang kakak tau kakak suka lagu ko ni dik. Ha ha ha...




Lirik Lagu Wanita Terakhir

Menjelang hari-hari bahagia kita
Kubayang wajah indahmu bersamaku
Disisiku kau ukir senyum manismu
Kau masih belum miliku lagi

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biar kusentuh hatimu ini sendiri

Selamat malam wanita terakhir
Tak mungkin ku kan telus seindah ini
Sampai bila kuharus menanti
Untuk kau menjadi milikku

Ohh sayang

Sungguh sempurna
Tiada lain kumahu

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biar kusentuh hatimu ini sendiri

Dan aku renangi lautan sepi
Mengungkit kembali bayangmu di sini
Dalam pelukanku selamanya

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biar kusentuh hatimu ini sendiri

Terimalah cintaku kekasihku
Kuimpi bersamamu hingga ke syurga
Biar kita bahagia tuk selamanya
Abadi...

Sambutlah cintaku duhai sayang
Cinta kita untuk selamanya
Biar kusentuh hatimu ini sendiri

Selamat malam wanita terakhir
Tak mungkin ku kan telus seindah ini
Sampai bila kuharus menanti
Untuk kau menjadi milikku
Tajuk Lagu:
Wanita Terakhir


Durasi Lagu:

3.42 minit


Komposer/Lirik:
Aizat Amdan, Mel Ramlan & Anas Amdan

Penerbit Eksekutif:
FASTYLE

Penerbit:
Kasi Gegar Entertainment

Pengarah Kreatif:
Eddie Stefano

Talian Muat Turun:
Itunes – Wanita Terakhir

Akaun rasmi media sosial;
Instagram: @fattahaminz
FB: Fattah Amin
Twitter : @fattahamin
Youtube: Myfastyle Creative


*yang minat sangat dengan Fattah Amin ni adalah Iman Firash... Setiap kali nampak Fattah dia akan sibuk sebut Uncle Fattah... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Suka Dengan Single FATTAH AMIN: Wanita Terakhir, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, January 2, 2017.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

3 comments:

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia