Home » , , , , , , » I'm So Happy Cause Today...

I'm So Happy Cause Today...

BloggerImage

Alhamdulillah... Susulan dari TRAGEDI OKTOBER yang dilabelkan sebagai Boom! Boom! Pow! tempoh hari... Setelah 5 hari berlalu, akhirnya baby kedua Farah telahpun siap dibaikpulih! Petang tadi terima panggilan daripada pihak bengkel kereta yang memaklumkan kereta Farah telahpun siap dibaikpulih. Sejukkk sikit mata memandang walaupun hati tidak dinafikan pedih bila mana TRAGEDI OKTOBER itu berlaku. 

BloggerImage

Bila dah siap ni... Memang rasa lega sangattt... Sekecil-kecil kenderaan ini, selama-lama kenderaan ini, semurah-murah kenderaan ini bagi sesetengah pihak... Ia tetap sesuatu yang sangat bernilai serta mempunyai nilai sentimentalnya yang tersendiri bagi Farah. Wohooo... Malam ni dah boleh pulangkan kembali kereta sewa yang telah disewakan oleh pihak yang melanggar kereta Farah tempoh hari dan dah boleh pandu kereta sendiri seperti sediakala. Yeayyy!!! 

Harap-harapnya selepas ini kannn... You be good ok baby? and hopefully after this tak adalah mana-mana kereta yang nak mengurat awak sampai ter-kiss awak lagi ya? 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel I'm So Happy Cause Today..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, October 9, 2016.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

2 comments:

  1. teruk jugak tu farah..nasib baiklah baby dah ok..tak bestkan bawak kete orang.heheh

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY