Home » , , , , , , , » Servis Penghantaran "Door To Door" Tudung FAREEDA

Servis Penghantaran "Door To Door" Tudung FAREEDA

Sumber dari SINI
Oh wowww!!! Ha ha ha, wowlah sangat kannn? Sebenarnya konsep ni bukannya baru dalam Malaysia, dah lama dah pun bertapak, cumanya nak bagi tau... sesiapalah, sesiapa yang minat sangat dengan Tudung FAREEDA tapi tak tau pun tentang perkara ni... Tudung FAREEDA sebenarnya ada satu servis penghantaran kepada para pelanggan yang diberi nama sebagai "Door To Door"... Heeee... Tapi Farah pasti ramai yang tahu pun tentang servis yang disediakan oleh pihak Tudung FAREEDA ni kannn??? Saja jer nak "refresh" balik memori anda tu... Hik hik hik... 

Jom saksikan video promo tentang servis ini di pautan ini... 

Servis Terbaru FAREEDA "Door 2 Door"
Salam Sejahtera,Saksikan iklan video Servis Terbaru FAREEDA "Door 2 Door".Terima kasih, Fareeda Luv U All !!!
Posted by FAREEDA..Nyata Jelita on Thursday, September 3, 2015
Moga-moga selepas ini mudahlah anda-anda tu yang minat dengan Tudung FAREEDA, untuk memiliki koleksi Tudung FAREEDA dengan hanya menghubungi HQ FAREEDA. 

*Semua pun hujung jari kannn?

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Servis Penghantaran "Door To Door" Tudung FAREEDA, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, November 5, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

8 comments:

  1. bagus tu servis macam ni..tak payah nak beratur panjang..tapi buat masa ni macam belum mampu nak pakai fareeda...heehe

    ReplyDelete
  2. wow!
    tp tetap jgk die hard fan fareda ni sgup bergasak kalau ada clearance :)
    hihihi

    ReplyDelete
  3. Bagus ada servis macam ni, mudah2an makin bertambah customer!

    ReplyDelete
  4. Memudahkan dan menjimatkan masa tenaga followers fareeda ni mummy...

    ReplyDelete
  5. Hihi ros dah terjebak kembali... lagi mudah..

    ReplyDelete
  6. Wah.. Dah macam makanan plak ada servis hantar ye...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY