Home » , , , , » Hari Ni Episod Akhir Hello Mr. Perfect Dah...

Hari Ni Episod Akhir Hello Mr. Perfect Dah...

Sumber dari Google
Sejak terpaut dengan Transformasi Fattah Amin, ha ha ha, memang setiap petang Farah tak pernah ketinggalan dari menonton siri Hello Mr. Perfect ni hah... Entah kenapa, berminat dengan cerita ni tapi tak adalah sampai lagha... Walaupun, pukul 7.00 petang itu siarannya Farah mungkin sedang di dalam perjalanan pulang ke rumah dari pejabat. Farah tetap tidak pernah ketinggalan untuk menonton. Bagaimanakah caranya??? Tonton "online streaming" melalui telefon lerrrr... Sambil-sambil memandu, sambil kerling-kerling...Iya memang berbahaya...Sila ambil tahu yer... Mata pada skrin telefon ketika kenderaan tidak bergerak dan selebihnya hanya mendengar audio. Muahahaha, jadilah... Dari nan hado... Ehemm... Produksi Hello Mr. Perfect patut terharu dengan maklum balas penonton ni tau! Ahaksss...gurau-gurau jer... 

Bermakna, walaupun tidak dapat menonton secara khusyuk tetapi masih lagi mendengar audio, kira-kira macam dengar drama radio dah lah...Bha ha ha... Pejam celik pejam celik, dah sampai dah ke episod kemuncak Hello Mr. Perfect ni...Lepas ni tak dapat dah nak tengok Alya dan Izzul lagi dah... Ha ha ha... Kalau nak tengok juga, sila tengok episod yang sedia ada secara ulangan melalui atas talian...Pun bolehhhh kannn??? 

Tak dapatlah nak kongsi sinopsis dari novel di sini kannn? Nanti tak ada pula kejutan pada yang belum membaca novel Hello Mr. Perfect nih... Lepas ni rasanya Fattah Amin ada projek baru lagi... Ada satu tu, tajuk dia Cik Siti kalau mengikut #... Ha ha ha...dan lagi satu kalau tak silap projek Fattah Amin...Awaklah Imam Saya... Awww tajuk "touchy" sangat... Ha ha ha... 

Yang dok suka lagu "Sorry Sorry Sayangku" dari Nomad eh nama dia? Lepas ni dah tak dengar lagilah lagu tu petang-petang di TV3 dah... ;-) ... Selamat menonton kepada semua "follower" tegar siri Hello Mr. Perfect... "Enjoy the grand finale peeps!!!" 

*Standby, pukul 7 tepat-tepat buka TV3 dari dalam kereta... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Hari Ni Episod Akhir Hello Mr. Perfect Dah... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, November 17, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

7 comments:

  1. Cik akak follow gak drama nie farah
    Tapi makin lama...makin tak best....
    Alang dah tonton...habiskan je lah....hihi..
    Finale....

    ReplyDelete
  2. X dpt nak tgk..x pela jrg juga d tgk hihi

    ReplyDelete
  3. Hehe..PC tengok rongak...rongak..kihkihkih...

    ReplyDelete
  4. Kita tak dapat follow pun cerita ini. Maklumlah duduk asrama. Dah balik cuti sem, baru nengok. Tuptup adik kata hari ini last. Hampehnya

    ReplyDelete
  5. lama gak nak abess episod nih., hihi2

    ReplyDelete
  6. Nani baru tengok subuh tadi. Hahaha !

    ReplyDelete
  7. Tak follow pun cite ni. Ptg2 buka TV ckup syarat je sebagai peneman time masak tp tengoknya tidak. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY