Home » , , , , , , » Awalnya Sambut Ulangtahun Kelahiran...

Awalnya Sambut Ulangtahun Kelahiran...


Inilah kek hari jadi yang pertama dan terawal bagi Farah bagi tahun 2015 ni. Sebenarnya ianya adalah sambutan kejutan macam tu kaedahnya di pejabat. Awww... Tak sangka... Terharu sekejap ("over" jer lebih ni... Propaaa)...Iyalah, sebab baru jer menyertai keluarga ni... Tak sangka tersenarai juga dalam sambutan kejutan ni. Waktu ni adalah minggu lepas, baru jer hari keempat bekerja di situ. Semuanya masih baru lagi bagi Farah.


Inilah antara kawan-kawan sekerja yang bertungkus-lumus Dan bersusah-payah mengaturkan majlis sambutan kejutan minggu lepas. Anja (disebut sebagai Anya) dan Lily. Diaorang tak kisah pun Farah rakam gambar mereka sebab mereka memang "sporting"... Ha ha ha... Lagipun gambar yang menunjukkan kerajinan mereka kan? ;-). Sambutannya tak adalah gah atau besar-besaran tetapi cukup meriah walaupun bersederhana. Adakalanya anda tidak memerlukan sesuatu yang ekstravaganza sangat pun dalam hidup, "less is more" gittew.


Kami berdua adalah bayi November yang diraikan bersama! Michael dan juga Farah. Kongsi kek hari jadi tetapi ucapan masing-masing. :-P. Alhamdulillah, terima kasih kerana sudi menyambut hari jadi Michael dan Farah... Tapi tulah awalnyaaa... Ini terlalu awal ni... Sedangkan tarikh kejadian sebenar adalah 24 November nanti. He he he...

*"Sorry" Ash, Mommy dah potong kek dulu dengan Uncle Michael sebelum potong kek dengan Ash nanti... Tak apa, nanti kita potong kek bersama-sama pada tarikh Ash yer? 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Awalnya Sambut Ulangtahun Kelahiran..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, November 11, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

7 comments:

  1. Advance celebration.. Happy birthday in advance Babe! =))

    ReplyDelete
  2. Happy birthday in advance... kita geng. November baby yeayyy

    ReplyDelete
  3. happy besdayy in advance...
    nory pon baby November jugekk..hekhekhek..
    jom tiup kek sama-sama..

    ReplyDelete
  4. Salam singgah sini farah...wahh..bestnya bila rakan sekerja buat kejutan birthday kita...gembira pun ada...hihi...

    ReplyDelete
  5. happy bday, farah.
    moga panjang umur.
    dimurahkan rezeki ekk...
    sedap nyer kek SR tu :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY