Home » , , » Transformasi Fattah Amin

Transformasi Fattah Amin

Sumber dari Google
Kakak taklah nak jadi blogger yang bergossip tentang selebriti. Cuma bila kakak rasa kakak nak bercerita tentang sesuatu perkara tu, kakak ceritalah kan? Oklah tu kan? Janji tak menyindir orang, tak mengata orang dan mewujudkan aura negatif itu dah kira ok lah tu. Thee he he.. Apa yang terlintas nak dijadikan bahan cerita, kakak akan cerita... 

Fattah Amin... Mula-mula kenal nama dia dan kenal dia sebagai pelakon adalah melalui tele-drama adaptasi novel iaitu Playboy Itu Suami Aku! ... Itulah mulanya Farah mengenal seorang insan seni bernama Fattah Amin. Masa tu Fattah Amin ni kurus lagi figuranya. :-). Belum sado macam sekarang ni. Sekarang ni, jujur nak puji nih... Nampak lebih baik dari sewaktu di awal kemunculannya. 

Sumber dari Google

Lakonan pun dah nampak berbeza dari mutu sebelumnya. Ciri-ciri nak jadi "Malaysia's Hearthrob" tu dah ada. Entah-entah ramai yang dah jatuh cinta dah kot dengan Fattah Amin sekarang? Plan Cinta Tak Jadi dan Hello Mr.Perfect! memang menjadi juga lakonannya. Dari kakak ni tak tonton cerita-cerita tersebut dah jadi tertonton dah sekarang ni. Heee... 

Sumber dari Google
Apa-apa pun tahniah pada Fattah Amin yer kerana telah berjaya mentransformasi diri untuk menjadi lebih baik lagi. ;-). Semoga terus maju jaya... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Transformasi Fattah Amin, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, October 16, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

5 comments:

  1. betul PC pun setuju mummy..banyak improvement gitu..

    ReplyDelete
  2. Pasangan dia dalam Playboy itu suami aku pun dah start nak menyinar balik.
    Rezeki diorang lambat sikit. Hehehe...

    ReplyDelete
  3. hensemnya fattah amin, hehe. dulu dia ni kurus ja. skrang dh sadoo.

    ReplyDelete
  4. dulu berlakon nmpk kaku..skrg dh ok...

    ReplyDelete
  5. bru start nak up nie, harap2 nnti bila dah berada kat atas jgn pula timbul kontrovesi sana sini mcm sesetengah artis tu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY