"Selfie" & Rekod Sendiri...


Nak kata apa? Redha jer lah bila si anak dah mula pandai godek-godek telefon Mommy dia. "Selfie" dan rekod sendiri video diri sendiri... Hu hu hu... Tau tau ajer dah ada dalam album di galeri... "Self-conscious" juga rupanya Ash ni tentang bagaimana diri dia kelihatan... Ha ha ha... Ingatkan Mommy sahaja rupanya memang menurun ke anak... 


Geledah almari, ambil "snow cap" ingatkan saja-saja dia dengan "pe-el" nya nak pakai... Rupa-rupanya nak pakai sebab nak "selfie"... Okkkk... Tak perasan yang benarnya dia main telefon Farah sebab tengah leka membasuh pinggan mangkuk di dapur. Rupa-rupanya bukan itu sahaja... Siap berjaya rekod video dia menyanyi lagu yang entah apa-apa... Adoiiii.... 
Bila Abah-nya lihat dari aplikasi What's App pagi tadi... Bila Mommy hantar pada Abah-nya... Abah-nya kata dia menyanyi lagu K-Pop... Uhuksss... K-Pop ke Ash? Jujurnya seronok dan terhibur juga sebenarnya mendapat "this kind of surprises"... Ha ha ha... Belek-belek telefon, #ehhh... Rasanya tak pernah rakam atau rekodkan Ash pada aksi ini... 

Habislah habislah... Lepas ni penuh lerrr memori telefon ni dikerjakan Ash... 
Terimakasih telah membaca artikel "Selfie" & Rekod Sendiri.... Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

7 komentar:

  1. hahaha..
    dah syok sendiri budak ni..
    nasib baik hensem.
    pandai dah selpi..
    follow mummy dia :p

    ReplyDelete
  2. hahahahaha..ilmu baru ni Ash..bersungguh nyanyi tu..goyang goyang lagi..

    ReplyDelete
  3. Wahh...dah pandai Ash ni selfie yer...comel jak Ash ni berselfie...hihi

    ReplyDelete
  4. comel je ash! tinggalkan suprise untuk mummy ye hahahaha

    ReplyDelete
  5. Hahahahha...comelnyeee dia....

    ReplyDelete
  6. Hehe... Menurun sapa agaknya tuh..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.