Home » , , , , » Gunakan Sudu Untuk Hilangkan Lingkaran Gelap Di Bawah Mata???

Gunakan Sudu Untuk Hilangkan Lingkaran Gelap Di Bawah Mata???

Sumber dari Google
Bukan tak pernah cerita tentang perihal mata panda ni di dalam Bubblynotes.Com kan? Ada jer dulu cerita di dalam entri Menghilangkan Lingkaran Gelap Di Bawah Mata... dan entri tu merupakan salah satu entri "core" atau dalam bahasa mudahnya... salah satu entri yang paling tinggi "page views" di Bubblynotes.Com... Hurmmm... Karang kalau kakak cerita adik-adik tak percaya...Nah lihatlah buktinya di bawah ini...

Bukan niat kakak nak berlagak, nak menunjuk-nunjuk mahupun riak yer? Ada ramai lagi yang berpuluh-puluh ribu "page views" dari kakak malahan berjuta-juta lagi...Ini sebenarnya...kakak nak tunjukkan bahawasanya...Ramai sebenarnya yang mengalami masalah mata panda ni ataupun lingkaran gelap di bawah mata ni. Terutamanyalah kannn, kakak agaklah, mesti di kalangan mak-mak macam kakak...Ekekekeke...Iyalah, orang perempuan ni bila dah bergelar mak-mak ni memang jarang nak cukupnya tidur tuh...Kalau cukup tidur tu...Untunglahhhh... He he he.... Memang untung bangat dehhh... 

Kali ni nak kongsikan pemuda, bukannnya petua, sebab datangnya dari orang muda... Ahakss... Ada lagi satu cara untuk hilangkan lingkaran gelap di bawah mata... Nak tau bagaimana? Sila tonton video ini... 


Sungguh Farah baru tau tips nih...Ha ha ha, tak pernah tau pun selama ni. Tiba-tiba terasa macam nak cuba jer? Tapi kena jaga-jagalah jangan sampai sudu termasuk biji mata pula yer tak? Masalah mata panda ni pun agak kronik juga kebelakangan ni sebenarnya... Mujurlah ada "foundation" ajaib tu tolong lindungkan...Wakakakaka.... 

Lingkaran gelap bawah mata, siapa yang suka yer tak? Macam ada yang tak kena jer bila jelas kelihatan.... Kalau nak cuba sila cuba ok? Tapi hati-hati... Cara pun mudah jer tu.... Tak susah... ;-) 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Gunakan Sudu Untuk Hilangkan Lingkaran Gelap Di Bawah Mata??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, October 1, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. FOUNDATION AJAIB.......macam menarik je di situ...share la skit....

    ReplyDelete
  2. kita banyak banyak mengadap pc/laptop/hp & kurang tidur memang masalah gelap bawah mata ni mesti berlaku. tu yang nak keluar jenuh tenyeh concealer bagai hahahaha

    ReplyDelete
  3. hehehehhehe mcm pelik
    tapi boleh jea cuba kan

    ReplyDelete
  4. wah!bole cuba..dah la x payah gune modal..hihi

    ReplyDelete
  5. wahh unik sangat petua ni..kalau boleh hilang bestnyaaa..hihihi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY