Cape Dress??? Ianya Memukau...

Sumber dari Google
Pukau hati, pukau mata... Ini belum ada dalam koleksi almari lagi ni. Dan jujur diakui sedang bercita-cita nak tambah koleksi dalam almari tu dengan yang ini. Farah jenis cerewet membeli baju dan jenis cerewet memilih baju. Sebenarnya dah beberapa bulan dah "aiming for this cape dress"... Muahahaha... Itu bermakna pada pandangan mata Farah ianya adalah sesuatu yang telah berjaya menawan hati. 

Gigih cuci mata satu persatu melihat koleksi cape dress ni di merata-rata laman web butik atas talian. Kalau dah minat begitulah. Jadi secara tak langsung telah mengisi borang permohonan kepada diri sendiri dalam erti kata lain "purchase requisition" kepada diri sendiri supaya boleh di"convert"kan kepada "purchase order"... Gittew.... Bahasa budak akaun sangat kannn??? 

Tapi sebelum tu kena tengok juga ini nak diletakkan di bawah "cost centre" mana dan perlukan kelulusan dari diri sendiri. Di bawah "cost centre" yang bersesuaian dan secocok dengannya katanya supaya alokasi bajet itu digunakan dengan sebaiknya dan tidak "burst"... "Up" sikit bahasa SAP. Ha ha ha... 

Tapi tulah, asyik terbayang-bayang di ruang legar mata ni. Kata minda, kalau dah suka usahalah sebaik mungkin. Ha ha ha... In Shaa Allah, ada rezekinya tu. Ada rezeki tidak ke mana yer tak? ;-)

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Cape Dress??? Ianya Memukau..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, October 30, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. masalah utama kalau nak beli dress gini, labuh..haahaa.. kita dah la tak cukup tinggi ..

    ReplyDelete
  2. Betul..dah sememangnya rezeki in sya Allah cuma tunggu masa bila..amin..

    ReplyDelete
  3. akak mmg suka tengok baju2 dari poplook...cuma ada yang kurang sesuai untuk mommy yang bf

    ReplyDelete
  4. ha duk tgk jugak dress ni....dlm hati ni ada berkenan jugak nk beli..hihi

    ReplyDelete
  5. aah cantik.. mcm berkenan jugak hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY