Home » , , , , , , » Nampak Lawa...Nampak Lawa...Dia Pakai NV...

Nampak Lawa...Nampak Lawa...Dia Pakai NV...


Iklan Nouvelles Visages ("NV") yang telah berjaya memikat hati si anak teruna "I is"... Setiap kali iklan ini dipaparkan di kaca televisyen memang segala aktiviti akan terhenti... Tengah bermain boleh berhenti... Tengah makan boleh berhenti...Tengah berlari boleh pusing balik tuhh...

Semata-mata? Semata-mata kerana nak tengok gadis NV tu... Bila tiba bahagian pewaris dan pemilik perniagaan NV...Dia kalih tempat lain...bila gadis NV tu keluar, dia memang akan fokus... Hu hu hu...


Bukan main lagi anak teruna Mommy ni kan? Pandai dah pilih-pilih tengok yang mana dia berkenan dan dia suka. Owhhh... bukan tu saja ok? Ada lagi cerita tentang Ash dan gadis-gadis yang ber-skirt pendek atau berseluar pendek.... Ha ha ha.... bukan sebab dia suka atau dia minat...tapiii adalah ceritanya... yang tu nanti Farah cerita dalam entri yang lain... Tak seronok dan tak "surprise"... Ahaksss....

Bukan cerita negatif tau tapi lebih kepada kepelikkan atau kehairanan dia.

Berbalik kepada gadis iklan NV ni... ok, Farah tak sempat pula nak gi bertanya keliling dan buat "research" siapa nama dia sebab memang sebelum ni Farah tak kenal dia... Ekekeke.... Entah kenapa anak teruna Farah ni, minat sangat pula dengan dia. Haihhhlahhh... Ha ha ha... bila orang tu kenyit mata... Dia pun sama... Main-main mata... Pengsannnn...

"Taste" dia kot? Alaaa... budak-budak biasalah kan? Kalau iklan memang mudah tertarik... Ni nyembang kosong jer nih... "Appetizer" .... Pembukaan entri minggu ini... Hari ni jadual penuh... Banyak urusan nak diselesaikan... In Shaa Allah... Nanti menyusul entri yang lain pula... ;-)

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Nampak Lawa...Nampak Lawa...Dia Pakai NV..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, August 24, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Hahaha...anak teruna puan memang high taste.

    ReplyDelete
  2. Amboi ash... hihihihihi biasalah tu kak confirm ada sesuatu yg memikat minat mereka... kalau anak sepupu saya, klau iklan dadah kat tv3 confirm berhenti main semata2 nk tgk iklan tu.. :D

    ikhwan yusuff

    ReplyDelete
  3. haahaha..tpi iklankosmetik ni mmg lain dr lain..ceria gitu...tapi bdk mmg suka tgk iklan la kn..tak kira la iklan apa...khusyuk je tgk..bw dr www.housewifearts.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. anak-anak kecil pun tahu yang cantik-cantik kan ;-))

    ReplyDelete
  5. sama anak i pun macam tuh. kuat kan pengaruh iklan lagu tuh.

    ReplyDelete
  6. sama ngan anak bujang zee kat umah kak..sumer dok gila nyanyi lagu ni sekarang..hahahhaa

    ReplyDelete
  7. haha..tapi memang comel pon gadis NV tu..

    ReplyDelete
  8. Kemain lagi..nak join iklan nv part lelaki ke...eh..tak salah...tak salah...ash...ash..yang ash suka tgok tu anak dara kot...yang paling muka tu sure la mak dara..kan..hikhikhik..

    ReplyDelete
  9. hahah..sama la ank ida tu..asal nampak pmpuan je kt tv die kata comelnye..tmbh yg citer korea..hehehe...

    ReplyDelete
  10. hihi tgk iklan tu pn rasa nk trsenyum ja comel..

    ReplyDelete
  11. Wah ash pndai suda hhehe, kuatnya pgaruh iklan

    ReplyDelete
  12. Wahhh ada rasa yg sama nak up entri ni.. nampak lawa nampak lawa dia pakai NV...

    Nampak comel kan... mesti ramai yg buat dushmash jap lagi

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY