"Hide & Seek" Di Waktu Pagi???


Awal dia mencelikkan mata pagi ini... He he he... Ala, bukan tak biasa punnn... Agak kerap juga dia bangun awal... Bangun awal sebab nak salam Mommy dan nak hantar Mommy pergi kerja kann??? Ash kan memang macam tu...kena "kiss kiss" dulu sebelum Mommy pergi kerja... Kalau dia tidur pun, Farah akan tetap "kiss" juga...rutin harian yang tak pernah dilupakan dan diabaikan... Errr... Nek Ma Ash paling marah kalau Farah cium Ash sewaktu Ash tidur... "But... I just couldn't help it..."...Muahahaha... 

Dan di pagi-pagi hari tadi jugalah dia minta bergurau, minta Mommy melayan dia main "hide and seek", salah satu permainan kegemaran dia buat masa sekarang ini... Nak tak nak, sebelum ada yang merajuk... owhhh, dia dah pandai merajuk dah sekarang... Makanya, kita layan jerlah walau sekejap pun, beri dia puas hati... Terkekek-kekek dia ketawa kegirangan bermain "hide and seek"... Mommy kecil-kecil dulu ada juga bermain "hide and seek" ataupun bahasa pasarnya main sorok-sorok ni... 

Layan pun sekejap jer lah, sebab Mommy tak boleh lewat, kalau lewat keluar sikit jer nanti mulalah... jalan raya tu, ya ampunnn... perjalanan yang boleh jadi 40 minit boleh jadi 2 jam lebih... Kadang-kadang rasa macam tak masuk akal pun ada juga... Dush dush dush... Tak apa, nanti Mommy sampai rumah nanti kita sambung lagi main "hide and seek" yer??? 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel "Hide & Seek" Di Waktu Pagi??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, May 7, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

3 comments:

  1. hihi... comel je ash.. ni bila nk jumpa unty ni...
    nanti kita jemput mommy awak wedding adik unty ye......

    ReplyDelete
  2. err bleh tahu knape x kasi cium ash ms dia tido? ;-)

    ReplyDelete
  3. Hehe... Mmg geram je bila wat aksi kan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY