Zeta En Rawdah...

Hobi Farah mencuci mata produk-produk hijab di atas talian... dari Sugarscarf, Zawara, Diyana Halik Tudung dan Naelofar Hijab...semuanya adalah produk-produk hijab yang menjadi pilihan Farah bermula dari Farah mula-mula berhijab sehinggalah kini... Dan kini, tiba-tiba sesuatu telah menarik perhatian Farah... Zeta En Rawdah... Walaupun masih belum lagi memiliki sehelai buah tangan dari Zeta En Rawdah, (dah "aim" dah sesuatu di situ...nanti Farah kongsi apa yang Farah "aim" tu yer...) tetapi Farah rasa suka pula nak berkongsi dengan semua yang mana mungkin ada yang masih belum tau... Yang dah tau tu, diam-diam jer baca...ahaksss...tak nak baca pun tak apa sebab dah tau kan? 

Siapakah Zeta En Rawdah? Siapakah pemiliknya? Agak-agak kalau tengok pada nama boleh agak tak siapa pemiliknya? Shhhhh...kalau dah tau tu diam, diam dan diam...Muahahaha..Tetiba nak main teka-teki pula pagi-pagi ni kan? 

Sedikit mengenai Zeta En Rawdah... 

"Zeta en Rawdah a new addition under Padusi, is a collection of current, contemporary hijab. Zeta en Rawdah defined as Roses of Heaven; embody women of strong characteristics yet possess such feminine qualities.

Zeta en Rawdah is an illustration of its founder, Rozita Che Wan and Ayu Raudah. Thus, Zeta en Rawdah personifies a person of immaculate style and impeccable beauty who holds admirable persona and often regarded as successful individual in their society.

Therefore, this collection is ideal for women who crave chic and simple yet stylish ensemble in what they wear yeat seek for comfort for their clothing. Delicate workmanship, luxurious material and reasonable price, this collection is a 'must have' for all classy ladies out there. Follow #teamzeta for those who loves frills and elegance and #teamrawdah for those who prefers basic but classic." 

Sumber dari SINI
Iya pengasasnya adalah 2 beradik ini...yang tidak asing lagi serta dikenali ramai... Rozita Che Wan dan juga Ayu Raudhah. ^_^... Setakat ini, terdapat 2 koleksi yang telah mula dipasarkan. 

Sumber dari SINI

Sumber dari SINI

Koleksi Lace Grace dan juga Two Kingdoms... Yang Farah tertarik itu adalah Two Kingdoms... yang dipakai oleh Ayu Raudhah... Two Kingdoms ni sebenarnya adalah merupakan "express shawl" ataupun "instant shawl"...Sekarang ni kan sana sini sinun semuanya "trending"...semuanya "express" semuanya "instant"... Ihiksss... Gambar secara lebih dekat yang Farah berkenan tu... 

Sumber dari SINI
"Chic and simple yet stylish.. yesss!!!! I loike it...and that's me...I always like the concept..."...Heeee.... Rasanya mungkin baru di fasa awal pemasaran ni, sebab tu cuma terdapat 2 koleksi buat masa dan ketika ini...Dan pastinya akan ada banyak lagi koleksi-koleksi yang bakal menemui para "hijabsters" kan? Anda suka fesyen? Anda jenis yang "keep up" dengan peredaran fesyen semasa? Mencari sesuatu yang baru? Ingin mencuba sesuatu yang baru? Mungkin Zeta En Rawdah salah satu destinasi cuci cuci mata yang boleh anda pertimbangkan... Harga? Harga adalah merupakan harga mampu milik... Bermula dari RM 55.00 untuk kedua-dua koleksi yang ada pada waktu dan ketika ini... Oh ya, Two Kingdoms ni sangat berbaloi-baloi untuk dibeli ok? Sebab? Ianya adalah "2-blocking express shawl" yang boleh dipakai mengikut kesukaan diri sendiri... Kira beli 1 shawl macam ibarat dapat 2 shawl...Sebab, boleh pakai ikut warna yang kita suka...Main terbalik-terbalik jer... Sama ada nak pakai warna yang satu ni atau nak pakai warna lagi satu...Nak tengok lebih terperinci kenalah layan laman web rasmi Zeta en Rawdah, lepas tu barulah tau apa yang Farah maksudkan...Kalau boleh gambarkan bagus!!! Ihikss... Macam Farah berkenan di atas ni... jika terbalikkan jadinya... 

Sumber dari SINI
Untuk Maklumat Lanjut dan Lebih Terperinci:

Laman Web Rasmi:

Laman Instagram:

Suka tau ajak "uolss" cuci-cuci mata...Ihikss... Jom jom jom... #ehhh...Salam Isnin... Sibuk dengan Compliance Audit hari ni... Daaa.... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Zeta En Rawdah..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 9, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

7 comments:

  1. cuci mata je blh..
    nk beli xblh..
    hihi

    ReplyDelete
  2. cuci cuci mataaaa time duit tak berapa nak ada ni memang kena bertabah. hahaha

    ReplyDelete
  3. bestnya kalau ada org blnjakan..hehe

    ReplyDelete
  4. cantiknya koleksi tudung Zeta En Rawdah ni..

    ReplyDelete
  5. artis jual apa pon BOOM! kan farah!

    ReplyDelete
  6. cantiknyaaaa.. tapi tak de warna untuk raya hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY