Home » , , , , , , , » Sakitnya Tuh Di Sini....

Sakitnya Tuh Di Sini....

Sumber dari Google
Sakitnya tuh di sini di dalam diriku. Sakitnya tuh di sini melihat kau selingkuh. Sakitnya tuh di sini pas kena hatiku. Sakitnya tuh di sini kau menduakan aku...

Haaaa.... macam tulah bait-bait lagu Sakitnya Tuh Di Sini dendangan Cita Citata dari negara jiran Malaysia iaitu Indonesia di dalam jungre dangdut yer... "Uolss" suka sebut kann? Perkataan yang agak menjadi "trending" juga sekarang ni kan? Sakitnya tuh di sini... Ha ha ha... Tapi tau tak sebenarnya memang wujud lagu yang bertajuk sebegini? Ke Farah jer yang baru tau? 

Farah tak tau pun "tagline" ni diasaskan dari tajuk dan lirik lagu ni... Muahahahaha... Ketinggalan ke "I is"? Selalu dok baca "uolss" dok sebut-sebut jer di What's App lah, di media sosial lah... Sekali semalam lah, bila dengar HotFM tentang #amcrewberdangdut ... baru Farah tau tentang kewujudan lagu ni...


Ahaksss... layan juga ni... menengokkan video-video di bawah #amcrewberdangdut. Telatah dan kerenah masing-masing. Ehem... ehem... video lagu di bawah ni pula, bukan nak menunjukkan video yang kurang sopan yer? Tetapi inilah lagunya yang dimaksudkan... 


Kalau melakukan carian di YouTube... ha ha ha... banyak parodi juga sebenarnya... 

Begitulah asal-usulnya rupanya perkataan Sakitnya Tuh Di Sini... Ahaksss... 

Santai-santai Sabtu.... 

*Bila baca perkataan ni sekarang automatik pula terdengar lagu ni terngiang-ngiang di telinga dan terbayang "steps" lagu ni... Muahahaha...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sakitnya Tuh Di Sini...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, March 7, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

3 comments:

  1. enjoy pulak dengar lagu ni...ada satu kt youtube tu akak suka tengok...diorang aerobik pakai lagu ni..sempoi la...boleh buat kat rumah..cer google...heheh

    ReplyDelete
  2. HAHAHA .. BESH LAGU DIE TP BILE DGR BYK KALI .. EH TETIBE PLAK SAKIT BILA BBY DUK GERAK2 .. EKEKE

    ReplyDelete
  3. sakitnya tuh di sini (di dalam perutku) hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia