Home » , , , , , , » Pembelian Stok Keperluan Si Kecil Di babydash.com.my!!!

Pembelian Stok Keperluan Si Kecil Di babydash.com.my!!!

Sumber dari Google 
*Tiada kesesakkan lalu-lintas dan masalah tempat letak kereta
*Tiada pembaziran petrol, tol dan masa
*Tiada pasar raya yang padat, sesak dan barisan kaunter pembayaran yang panjang 
*Tiada masalah membawa bungkusan barangan yang berat 
*Tiada masalah kedai tutup

Sebelum konsep kedai atas talian menjadi "trending" di Malaysia, ianya mungkin adalah satu perkara yang mustahil untuk mengelakkan perkara-perkara yang tersenarai di atas. Akan tetapi dengan perkembangan positif perniagaan di atas talian yang semakin mendapat tempat di hati rakyat Malaysia... Nahhh... babydash.com.my adalah salah satu pilihan solusi membeli belah barangan keperluan si kecil untuk para ibu bapa. 

Sumber dari SINI
Tempoh penghantaran bagi setiap pesanan adalah selama 1 sehingga ke 2 hari bekerja. Dan berita baik buat para ibu bapa adalah bagi setiap pembelian yang melebihi RM149.00, yuran ataun"fee" penghantaran adalah PERCUMA. Menarik bukan?

Sekiranya anda merujuk sesiapa di antara rakan-rakan anda... anda akan memperolehi RM10.00 nilai kredit kepada akaun anda setelah mereka melakukan pembelian yang pertama... Seorang RM10.00, 2 orang RM20.00 dan kalau berorang-orang? He he he... Kiralah sendiri berapa banyak kan???

Sumber dari SINI
Apa yang ditawarkan oleh babydash.com.my? Antara produk-produk yang ditawarkan adalah...

"Diapers & Wipes"
"Formula & Food"
"Nursing & Feeding"
"Bath & Skincare"
"Care & Safety"
"Toys"
"Gear"
"Nursery"
"Clothes"
"School" 
"Gifts"

Banyak kannn??? Farah sendiri sebenarnya sedang melihat-lihat 1-2 produk untuk dipesan secara atas talian untuk Ash... Harga yang ditawarkan oleh babydash.com.my juga adalah berpatutan dan mampu milik serta boleh membantu ke arah langkah penjimatan. Bersempena dengan perlaksanaan GST pada 1 April 2015 ni, Farah sebenarnya tengah mendidik diri untuk berbelanja lebih berhemah... bha ha ha... Kalau dapat "good bargain" Farah akan pertimbangankan... Sebenarnya dari dulu pun, tetapi dengan perlaksanaan GST lagi semangat pula nak berjimat cermat... Al-maklumlah, kos sara hidup semakin tinggi dan anak semakin membesar, perlu simpan duit untuk kegunaan anak di masa akan datang pula... Akan datang, semakin anak membesar semakin besar perbelanjaannya...Betul tak?

Sedikit tentang babydash.com.my...Farah salin dan tampal ("copy & paste") sahaja dari babydash.com.my yer?

"Hi there! We're Lavi and Shan - two mums who got tired of constantly running out to get diapers and milk for our babies. 
We figured there must be a better way to get these two essential items which we were constantly running out of. Tired of the runaround - midnight store runs for diapers and milk, frustrated searches for the right diaper size, wasted time waiting in store lines and traffic - we decided to turn to the internet. Only problem was the lack of online diaper and milk sources!
That's basically how Babydash was born. We want to offer an easy and convenient way for you to run your diaper and milk errands. All you have to do is select the items you are running out of, follow the simple payment instructions and within a couple of days, you'll have your diapers and milk delivered. No more bulky bags at the grocer, no more running around from store to store looking for the right milk and wasting petrol and time, just a couple of clicks and you're done. 
We have started with a small product list but look to be adding to this as we go along. Feel free to suggest items which you think would be great to get online. Join us on Facebook and Twitter for updates and to reach us. You can also call us anytime on +6016 6761101.
We aim to make your life simpler! "
Untuk maklumat lanjut mengenai babydash.com.my dan juga bercadang untuk mencuci-cuci mata melihat apakah yang ditawarkan oleh mereka bagi memudahkan tugas membeli-belah keperluan anak sebagai ibu bapa... sila rujuk pautan di bawah:




"Customer Care Line": 016 - 676 1101

E-mel: info@babydash.com.my

Jom membeli-belah secara bijak untuk anak-anak? 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Pembelian Stok Keperluan Si Kecil Di babydash.com.my!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, March 19, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

6 comments:

  1. wahh nak try usya tgk la web ni tq ya sharing

    ReplyDelete
  2. Kite pun suka shopping kat babydash.com ni.selalu beli stock breastpad.murah.lg suka setiap kali shopping mesti dapat freegift.

    ReplyDelete
  3. menarik nie.. boleh la pi skodeng tengok apa yg best..=D

    ReplyDelete
  4. Wah...senangnya nak nyoping zaman sekarang.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY