Nak "Inflatable Pool" Ni Juga!!!

Kalau nak dibandingkan dengan "inflatable pool" Ash yang dah sedia ada di rumah tu, yang kami berendam hampir saban minggu tu... muahahahaha... Jauh bezanya dengan "inflatable pool" milik Kak Puan Cik Ana kita ni... 

Sumber dari FB Kak Puan Cik Ana
Hik hik hik.. Cuba tengok "inflatable pool" Ash di dalam entri Ash's 1st Attempt In The Pool!!! ... Umang aiii... jauh punya beza...Ha ha ha... Tapi oklah tu kan? Tu masa zaman-zaman bayi Ash...Ini dah menuju ke zaman kanak-kanak bolehlah bertukar kepada yang macam Kak Puan Cik Ana ni pula... 

Semalamlah ni, tengok Kak Puan Cik Ana kita "upload" gambar ke FB...Tiba-tiba terus rasa macam bersinar-sinar... rasa macam wink wink wink... Ini kalau beli satu pun "happening" juga ni kat depan "porch" rumah ni...Bha ha ha... Besarrrr.... luassss... menarik.... Iyalah, kalau Ash tu berendam, Mummy dia sekali pun habis macam berendam walaupun duduk di luar "inflatable pool" tu kan? Kalau yang ini, boleh pertimbangkanlah jugak nak berendam sama...Ahaksss... Mudah dan senang sikit nak kawal Ash tu... Ho ho ho... Errrr, tak melimpah habis ke air ke luar? Ahaksss... Walaupunnnn... pada hakikatnya Mummy dia bukanlah jenis yang pandai berenang... Ash kalau dah masuk ke dalam "pool" tak kira mana-mana "pool", memang payah nak keluar...kalau kita keluarkan dia, dia akan menjerit tanda protes...agaknya nak duduk dalam "pool" tu sampai kecut betul agaknya... Adehhh... 

Bayangkan, kalaulah beli yang ini pula? Hamboiii...sah sah memang payah nak suruh keluar ni... Tapi ok gak ni, dah tiba masa kita berganti "inflatable pool" yer Ash? Terima kasihlah Kak Puan Cik Ana sebab bagi idea ni...Hik hik hik... Memang nak ganti tapi tak berganti-ganti, sekali bila tengok gambar ni, macam syok jer anak-anak akak ni berendam... La la la la... "Inflatable pool" kan ada dalam pelbagai saiz...kena cari yang besar sikit gamaknya ni...Sebabnya Mummy nak rendam sama kan? #ehhh... 

*"Inflatable pool" memang kebiasaan dia, gitchewslah rumah tak dak "swimming pool", tapiiii "public pool" belum pernah bawa dia lagi... Tapi dapat bayangkan jugalah kalau dibawa ke "public pool" macam mana... *_^ 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Nak "Inflatable Pool" Ni Juga!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 9, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. wahhhh...mcm best jer kolam tuuu...then nampak dalam sikit...huhuhu

    ReplyDelete
  2. Beli je pool camni. Lebih selamat dan bersih sbb hanya ash je kat dalam tu

    ReplyDelete
  3. kan ! boleh kite berendam sekali hihihi..

    ReplyDelete
  4. aqil berenang dlm besen ja....kah3

    ReplyDelete
  5. musim panas ni seronok berendam ni..macam best inflatable pool besar macam ni

    ReplyDelete
  6. Mak bapak budak boleh msuk.sekali ke tak ni..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY