Home » , , , , , » Macam Minta Pandora Baru Jer???

Macam Minta Pandora Baru Jer???


Sebenarnya kannnn... nak taip entri ni pun serba salah tau tak? Bukan apa... rasa dan niat di hati nak bercerita, tapi bila fikir-fikirkan balik nanti ada pula yang kecam dan menyindir... eleh macam dia sorang ada Pandora... ala Pandora jer pun... ala Pandora menang "grand lucky draw event Hi-Tea Jovian Mandagie" jer ok? Setakat dapat "free" tak payah tunjuk sangat lah... Itu kata-kata orang yang berpandangan negatif. Tetapi, biarkan sahaja... "I is" tak kisah... Yang penting niat di hati sekadar nak mengomel. Bukan nak tunjuk Pandora tu pun.

Motif sebenar??? Tak adalah motif sangat punnn... cuma Farah terperasan satu perkara... Pandora-ku itu telah jatuh dan longgar sehingga ke paras sebegitu sekali...  Nak kata diri dah susut lettew? Ahaksss... kasi peluanglah kita mimpi indah sebentar dan merasakan diri dah kurus semula seperti sebelumnya hamilkan Ash... La la la la... Gigih diet tau tak? Sasaran? Kilo yang nak diturunkan... Rahsialah, mana boleh bagi tau... berkilo-kilo tu nak turunkan tu... Walaupun suami tak "lodge report" atau keluarkan arahan suruh kurus kan? Kesedaran diri sendiri kaedahnya... 

Alamak nak kena beli Pandora baru ke ni? Psssttt... alasan jer kot sebenarnya? Bha ha ha... Tak pun kena tambah "charm" lagi supaya ketat sedikit... Hurmmm... 

Bukan apa risau sebenarnya kalau-kalaulah tercicir di mana-mana... Menangis ooo... Macam ler emas nak nangis bagai kan? #ehh tapi untuk aksesori wanita selain emas... ini dikira mahal juga kan? Hew hew hew... 

Kurus tak kurus... kita tengoklah nanti sama-sama... Muahahaha... Kurus memang ohsemm ler, kalau tak kurus, redha dan bersyukur seadanya... Kalau dapat kurus macam sebelum hamil pun kira ok juga... Bha ha ha... Tak kisahlah... kurus ke, berisi ke, janji gembira dan bahagia dengan keluarga kan? 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Macam Minta Pandora Baru Jer??? , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, March 12, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

8 comments:

  1. memang ke bawah sangat dah tu pandoranyaa. hehehe

    ReplyDelete
  2. MEMG LABUH .. PANDORA XLEH POTONG KE KAK ? HEHE .. (DARAT SIKIT)

    ReplyDelete
  3. kena tambah charm kot kak farah,. :)

    ReplyDelete
  4. Kna tmbh lgi aksesorinya tu hihi

    ReplyDelete
  5. betul farah..bukan soal mahal atau murah kan, tapi kalau dah namanya wanita, mesti jadi kesayangan kan.

    ReplyDelete
  6. Takpe...ur hubby pandai menilai...tentu ada sesuatu yang istimewa for u dik...

    ReplyDelete
  7. wah... dh kurus. misi berjaya ya..

    psst... lawa header baru... :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia