Home » , , , , , , , » Iyaaaa... Betul... Anda Berada Di www.bubblynotes.com ....

Iyaaaa... Betul... Anda Berada Di www.bubblynotes.com ....

Ada yang sudah terperasan??? Ada yang belum perasan? Ahaksss... atau ada yang tidak kisah langsung??? Tak apalah, tak kisah nak buat macam mana kan? Takkan lah diri ini nak memaksa "uolss" untuk kisah pun... lagipun bukannya penting sangat punnn... Saja... Borak-borak kosong.... 

Haaa... kalau-kalau buka Bubblynotes.Com dan selepas itu merasakan perasaan itu macam ada sesuatu yang lain sahaja di sini... 


Memang betul punnn... Ada yang lainnya... Yang lainnya itu adalah kepala blog ("blog header") Bubblynotes.Com yang sudahpun berubah wajah... Dan kali ini, wajah baru ini, Farah rasa gembira sangat... Sebelum-sebelum ini pun gembira... Tetapi kali ini lebih gembira.. Sebabnya... ada 3 "bubble" dengan gambar Ash di situ... Ngeee... Sememangnya sebagai ibu, Farah rasakan Ash layak untuk ada di kepala blog Farah memandangkan entri-entri berunsurkan keibubapaan kebanyakkannya melibatkan Ash... Farah seorang ibu dan "niche" blog pun "parenting" dan juga "lifestyle"... Farah merasakan kepala blog pada kali ini amat bersesuaian dengan konsep dan juga jungre Bubblynotes.Com... Muahahaha dah macam bagi ulasan untuk promosi perniagaan sendiri pula... Errr... ni promosilah pun juga sebenarnya ni... ihikss...


Ini bukanlah hasil kerja sendiri yer? Muahahaha... zaman-zaman edit meng-edit blog sendiri dan buat kepala blog sendiri sudah lama berakhir dah... lagi-lagi bila dah ada anak teruna seorang ni kan? Manalah timbulnya masa nak buat kerja-kerja tu semua... nak "update" blog pun tersemput-semput mencuri masa dan "allocate" masa untuk "update" blog... inikan lagi nak edit meng-edit blog... dushhh... pengsannn... lagipun Farah ni bukanlah "master" dalam "coding moding" ni... setakat yang asas tu bolehlah... itupun hasil belajar di zaman Uni dulu untuk kokurikulum tambahan....

Disebabkan banyak "constraints" atau kekangan yang tidak memungkinkan Farah untuk menghasilkan sesuatu seperti ini. He he he... Orang yang telah dipertanggungjawabkan untuk memikul amanah serta tanggungjawab sebagai "designer" adalah Azhafizah

Tiba-tiba tukar kepala blog ni dah kenapa? Sebab pertama dah nyatakan di atas, iaitu gambar Ash... sebab kedua... ngeh ngeh ngeh... terpengaruh dengan Eraz. Sebab tengok Eraz punya kepala blog baru yang Azhafizah buat terus rasa... #ehhh macam ohsemmm jer? Azhafizah ni memang dah lama dah "mark" dalam senarai "designer blog" pilihan Farah sejak bersalinkan Ash. Tapi, belum ada rezeki kerana tempahan Azhafizah yang panjang senarainya tu. Akhirnya... berjodoh juga dengan kepala blog ini. Ekekeke... 

Alhamdulillah, selesai sudah... amat berpuas hati dan terima kasih banyak Azhafizah. "Just the way I wanted it to be"... Sabar Azhafizah layan kerenah Farah... memang Farah terus terang ajerlah ek? Daku ini amat cerewet di dalam penghasilan sesuatu, termasuk blog. Sungguh... Dan setakat ini, mereka-mereka yang pernah mempunyai hasil kerja "design and layout" di Bubblynotes.Com adalah antara yang terbaik dan sabar melayan kehendak diri ini... hu hu hu... Terima kasih adik-adikku semua... Kamu semua terbaik!!! In Shaa Allah, akan datang kita mungkin bekerjasama kembali yer? ^_^... Al-maklumlah, Farah bukannya jenis yang statik sangat pada satu-satu "design" ^_^ ngeee... Bila tiba angin nak tukar tu memang akan tukar... Ikut suka hati dan kesesuaian... Gitchewsss... 

Apa-apa pun inilah hasil kepala blog yang terkini bagi Bubblynotes.Com... Kalau-kalau ada yang mencari-cari, tercari-cari dan mahu menukar rupa paras blog atau kepala blog... bolehlah cuba-cuba berhubung dengan Azhafizah di www.azhafizah.com atau mesej secara peribadi di Facebook. ^_^... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Iyaaaa... Betul... Anda Berada Di www.bubblynotes.com ...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, March 15, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. Lbh Segar dgn wajah blog baru kan sis..cntik Dan kemas

    ReplyDelete
  2. cantiknyaaa header blog kak farah ^^

    ReplyDelete
  3. hehe itulah dah perasan semalam tu dah tukar...lawa...sgt menarik.bekenan pulak tgk

    ReplyDelete
  4. Hehe... Tgk fiza update psal kerja dia edit header blog akk... Trus tgk blog akk smlm.. Mengancam trus.. Mmg ash berperanan mcm model sbg pnarik blog ni.. Hehe

    ReplyDelete
  5. Comel nyer Ash ... Mommy nyer lagi comel ...

    ReplyDelete
  6. Header dah mengecil sekarang..apepun thanks kak farah sudi order..lagi semangatlah kak farah update sekali dengan blog berwajah baru ni :)

    ReplyDelete
  7. Jenuh ayut carik sape buat blog akak..heee...jumpe!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY