Home » , , , , , » Firash FC??? Amboiiii... Kalah Dah Mommy...

Firash FC??? Amboiiii... Kalah Dah Mommy...


Ini bukanlah entri berbangga diri mahupun riak atau menunjuk-nunjuk kepada pembaca Bubblynotes.Com yer? Ianya lebih berupa borak kosong harian di Bubblynotes.Com... Janganlah pula anggap yang negatif ataupun bukan-bukan. Anggapkan secara positif yang Farah bercerita dengan anda semua seperti kita borak-borak dengan kawan-kawan di alam realiti. Ibarat kita kopi-kopi di luar, lepak dan santai-santai berborak. Hew hew hew... Di luar mahupun di blog beginilah karakter Farah... berborak dengan sesiapa sahaja seperti telah lama berkenalan... Memang inillah Farah... 

Firash FC??? Errr... Iya, Ash sudah ada "group What's App" yang ditubuhkan yang sudah semestinya bukan Mommy yang "create group" tersebut tetapi dari peminat Ash... Ahaksss... Alaaaa tak percaya ke??? Jap tunjukkan bukti...


Firash FC kononnya baru ditubuhkan malam semalam... errrr.... kemainnn... kalah dah Mommy macam ni... ha ha ha... habis Mommy ni apa? Tiba-tiba serasa ibarat diri ini "manager" Ash pula... Ahakss... memanglah Mommy "manager" Ash kan? Uruskan Ash, jaga Ash, cari rezeki untuk Ash... serba serbi untuk Ash lah pendek kata. "Manager" yang tak akan pernah pencen selagi hayat dikandung badan. 

Siapa mereka-mereka ini? Sekumpulan wanita dan anak-anak gadis yang sangat menyayangi Ash. Pantang jumpa Ash berkerumun dan lunyailah pipi Ash... Muahahaha... Selepas itu kerap kali dapat macam-macam makanan... coklat, Vitagen, susu kotak Dutch Lady, Kinder Bueno, biskut... selagi ada bendalah... Hu hu hu...Setiap kali Ash datang menghadirkan diri di sesuatu tempat... Alhamdulillah, terima kasih semua, terima kasih adik-adik belanja Ash... Semoga rezeki kalian terus dimurahkan oleh Allah SWT... 

Tidaklah Farah menganggap anak Farah paling hebat... Tidak yer??? Tolong jangan salah faham "please"... Diulangi sekali lagi, ini sekadar perkongsian cerita... baca betul-betul dan hadam yer??? Ini sekadar perkongsian cerita... Tiada niat lain... Hu hu hu... Nak beri orang faham serta memahami ini bukannya kerja mudah. 

Rasa terharu pun ada juga... sudi adik-adik dan kawan-kawan "create group" di What's App khas buat Ash... Ahakss... apa lagi dalam tu segala cerita berkisar tentang Ash lah... Bertambah lagiiii "group" What's App Mommy.... Bertambah lagi kawan Mommy... Alhamdulillah... 

Mommy pun ada "fan page" sendirilah Ash... Ha ha ha... Tapi tak ada pun yang "create group" untuk Mommy. Dush dush ting tong... ^_^ ngeee... Untunglah Ashhh... Mommy tak "jelly" punnn... Tetapi sekadar bercerita... "Peace No War!!!" 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Firash FC??? Amboiiii... Kalah Dah Mommy..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, March 25, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

8 comments:

  1. Pergh ramainya peminat Ash! Silap2 dah besar nanti jadi rebutan ni, hihi..

    ReplyDelete
  2. :) selamat pagi
    singgah pagi
    ala comelnya

    ReplyDelete
  3. amboi Ash.. retis sangat nih..
    Mummy.. sila terima kenyataan yer bahawasanya Mummy blom ada FC muahahaha

    ReplyDelete
  4. Amboi! ini belum lagi pandai mengarang
    Tunggulah 4-5 tahun lagi makin rancaklah nampak gayanya.

    ReplyDelete
  5. hebat ni..da ada fc pula ash skrng ye..alololo..
    omei tul.hehe mmuah ceket ^o^

    ReplyDelete
  6. boleh la nanti ayu join grop firash FC jugak nie..
    baby firash nak jugak jumpe abg firash nie...

    ReplyDelete
  7. mommy tak payah group lah. nanti siapa nak jadi manager Ash kalau mommy pun sama naik. haha

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY