Home » , , , , , , , » Bila Si Anak Telah Mula Menggodek Gajet Mommy...

Bila Si Anak Telah Mula Menggodek Gajet Mommy...

Bila anak-anak semakin membesar, skop ekplorasi mereka juga semakin meluas. Bermakna semakin banyak telatah, semakin banyak kisah dan semakin banyak cerita yang berlaku. ^_^... Contoh paling dekat dengan Farah sudah semestinya anak sendirikan? Siapa lagi... Iman Firashhh... 

Hari ni saja bermacam cerita yang Ash telah cipta secara spontan...dan secara spontan jugalah membuatkan Farah tersenyum dan tergelak sendirian... 

Entah bila masa Ash capai "tablet" Mommy... entah bila masa dia menggodek "tablet" Mommy... serius Mommy tak perasan... Entah-entah semasa Mommy mandi kot? Ha ha ha... Mungkin Nek Ma yang tolong jaga Ash sementara Mommy mandi tak perasan juga... Diam-diam dia godek "tablet" Mommy... Secara tak langsung... makanya terjadilah... 


Hurmmm...nampak gayanya tak lama lagi Mommy tak perlu sibuk-sibuk nak "update status" Facebook, Twitter lagi dah... wakakakaka... sebabnya dah ada "Personal Assistant" yang tolong "update status" Mommy tanpa dipinta dan tanpa disuruh... Cuma bak kata Uncle Meor Melastik Bintang, tinggi bahasanya... siapa-siapa yang faham tu memang hebatlah... Ekekekeke... Apalah yang Ash nak beritahu kawan-kawan Mommy yer? La la la... 

Bukan setakat tu, What's App pun sama... Ya ampunnn... Ada orang dah tolong Mommy hantar mesej dan balas mesej What's App juga... Mommy AJ @ Ayue Jean dan mama long dia Suria Amanda adalah mangsa di dalam hal ini. Terpinga-pinga mama long jadinya... Ha ha ha...

Nasiblahhh... blog Ash tak tolong "update" sekali... Kalau tidak tiba-tiba entri keluar bahasa "alien" yer tak??? ^_*

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bila Si Anak Telah Mula Menggodek Gajet Mommy..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, March 21, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

5 comments:

  1. haha... Advance.. Ash memahami.. Mommy dia busy...

    ReplyDelete
  2. Hehe pnah gak dlu anak upload gmbr kat instagram.adoi nasib gambar gelap hitam je

    ReplyDelete
  3. Hahhahhahahhahahha....
    Tu tadi baca mesej tu pelik... sah memang ash.....

    ReplyDelete
  4. Ash dah blh tlg mommy dah, x susah2 suda hihi

    ReplyDelete
  5. tula ade tgk fesbuk kak farah jugak
    rupenye ash pny keje yee

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY