Baby Tots @ Play: OPEN DAY & FREE DEMO CLASS...

Sumber dari SINI
Untuk para ibu bapa yang mempunyai anak-anak kecil, dah boleh mula buat "planning" aktiviti hujung minggu dah ni... ^_^... Sengaja memanjangkan apa yang bermanfaat dan berfaedah buat semua ibu bapa...Sama-samalah kita berkongsi-kongsi yer... 

Baby Tots @ Play adalah merupakan...

"Multi-sensory Play, Music and Movement Classes for Babies and Children from 6 months to 4 years old. Includes Physical Play and Toddler Art & Craft."

Dan pada hujung minggu ini, bersamaan dengan 22 March 2015, pihak pengurusan Baby Tots @ Play ada menganjurkan hari terbuka dan demo percuma bagi kelas-kelas yang disediakan di sana... Lokasinya adalah... 

Sumber dari SINI
Farah kan sememangnya minat mendedahkan Ash dengan aktiviti-aktiviti berkonsepkan pendidikan sebegini... Makanya mencari, bila mencari dan terjumpa kita kongsikan di sini... In Shaa Allah, kalau tiada aral melintang sampai juga ke sini nanti di hujung minggu sebab hujung minggu ni 2 hari berturut-turut jadual Farah agak padat... Ho ho ho... Hujung minggu ni memang sibuk... Tak tau nak belah badan bagi sama rata macam mana... Belum sampai hujung minggu lagi pemikiran Farah dah memikir-mikir bagaimana nak membahagikan diri di satu-satu tempat... Ekekekeke... Jauh lagi kan? Tapi taklah jauh sangat pun... pejam celik pejam celik dah sampai hujung minggu...Ini pun pejam celik pejam celik... dah tengah hari yer tak? In Shaa Allah... kalau tak sampai semasa hari terbuka ni, sampailah pada hari-hari yang lain... 

Pada ibu bapa di luar sana, sekiranya ada yang berminat...bolehlah rujuk info lebih lanjut di.... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Baby Tots @ Play: OPEN DAY & FREE DEMO CLASS... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, March 16, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

6 comments:

  1. Wah, bagusnya ada aktiviti untuk baby ^^

    ReplyDelete
  2. Alahai lama nooo taksinggah HEADER Farah dah bertukar baru ..yang lama dah tak ada muncul yang baru hehehe ..Ada Ash lagi kat situuu

    ReplyDelete
  3. Bawok la Ash...kesian haaa dia kalau tau mama update pasal neh...tapi x bw dia...hehehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY