Home » , , , , , , » Perubahan Lokasi Kaunter "Check In" AirAsia di KLIA2

Perubahan Lokasi Kaunter "Check In" AirAsia di KLIA2

Sumber dari SINI
Mungkin mereka-mereka yang dah biasa "travel" dengan menggunakan perkhidmatan AirAsia sudahpun mengetahui berita ini dan mungkin ada juga yang belum lagi mengetahui tentang perubahan lokasi kaunter "check in" AirAsia yang terkini di KLIA2. 

Yang tak tahu tu, meh sini meh... Farah nak kongsi... 

Bermula dari Isnin, 9 Feb 2015, penumpang-penumpang penerbangan AirAsia dan AirAsia X yang akan menaiki penerbangan di KLIA2, Kaunter "Check-In and Baggage Drop" di KLIA2 akan disusun semula bagi menaiktaraf perkhidmatan sedia ada. 

Perubahan yang dimaksudkan adalah seperti yang tertera di bawah berikut dan sila rujuk gambar pelan lokasi di atas untuk pemahaman:

Sumber dari SINI
Siapa-siapa yang bakal terbang dengan penerbangan AirAsia tu, silalah ambil perhatian yer... Semoga makluman ini membantu anda semua... ^_^... Sekian, terima kasih... He he he... 
Terimakasih telah membaca artikel Perubahan Lokasi Kaunter "Check In" AirAsia di KLIA2. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

10 komentar:

  1. saya dah lama x ke lapangan terbang. tapi informasi akak bagi sangat berguna. thanks :)

    ReplyDelete
  2. since KLIA2 dibuka blom penah naik flight lagi kat situ

    ReplyDelete
  3. Dh lama x le lapangan terbang... Kali terakhir hntr pak long ke makkah masa darjah empat... Hehe

    ReplyDelete
  4. Good sharing sis...Soon nak fly ni

    ReplyDelete
  5. Thank's sis 4 ur info.. good job!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.