Home » , , , , , , , » Blogger Itu SAUDARA Saya!!!

Blogger Itu SAUDARA Saya!!!

Dia di antara salah seorang yang paling lama di dalam mengenali dan menyokong perjalanan Bubblynotes.Com dan Farah sendiri pernah "review" blog beliau di dalam Bubblynotes.Com... Dari dulu seakan terasa ada "chemistry" di antara kami dan Farah akui dia di antara salah seorang blogger yang Farah rasakan senang bila berkomunikasi bersama-sama. ^_^.... Cumanya, mungkin kebelakangan ini dia agak sibuk dengan pelbagai perkara dan lebih kepada menjadi "silent reader" di Bubblynotes.Com berbanding dahulu yang mana dia akan tidak lupa meninggalkan jejak di dalam ruangan kotak komen. Bagaimana Farah tahu dia adalah "silent reader"? Kita sebagai blogger pasti tahu bagaimana dan apakah caranya untuk mengetahui jika blog kita dibaca oleh sesuatu URL tu kan? Mungkin bagi orang lain tidak penting mengetahui sumber siapakah pembaca blog mereka, dan mungkin Farah ni dari spesies lain sikit kot? Ha ha ha, sentiasa pantau sesiapa sahaja yang membaca atau singgah di Bubblynotes.Com...Jika pembacanya adalah blogger, sudah tentu Farah dapat mengetahui siapakah blogger itu... Jika datangnya dari enjin carian... maka kita klasifikasikan sebagai enjin carian... Tapi bukan nak cerita dan kongsi bagaimana nak jejaki siapakah di antara blogger-blogger yang jadi pembaca blog kita punnn... Muahahaha... Nak kongsi tentang blogger ini... 

Agak-agak "uolss" lah siapa blogger yang dimaksudkan??? 

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/


Ha kenal ke siapa blogger ni? Bagi yang tidak pernah kenal dan bagi yang ingat-ingat lupa... Blogger ini adalah Hanida Moss. Bagaimana boleh tahu yang Hanida ni ada kena mengena dengan Farah...Baru hari ni jer tahu... Kisahnya pada hari ini Hanida PM Farah di Facebook untuk mengetahui alamat Farah sebab nak hantar sesuatu. Dan kemudiannya bila borak punya borak... Sampai ke tahap cungkil punya cungkil dan kami adalah yang mempunyai kaitan...Bukan orang lain tetapi dekat ajer... Menurut Nek Ma Ash tadi... Atuk kepada Hanida adalah anak buah kepada Nenek Farah. Haaaa, tak jauh kan??? Dunia ni kecil jer sebenarnya...sorok kot celah mana pun, kebenaran itu akan terserlah juga akhirnya kan? Hew hew hew... Kita tak gali pun, kalau memang ditakdirkan untuk kita bertemu dan mengetahui kita akan tahu juga jika Allah SWT mengkehendaki... Begitulah ibaratnya... 


Bangga akak tau Kate Moss ni saudara akak...Ha ha ha, perasaan tentulah seronok pabila mengetahui bertambah lagi saudara mara di dalam dunia blog ni... Memang keluarga kami ni ramai betul yang terdiri dari kalangan blogger... Yang terlebih melampau aktifnya... mungkin Farah kot? Ahaksss... Ramai tau di kalangan ahli keluarga Farah yang merupakan blogger...ramai jugalah boleh dikira... Pernah Farah kongsikan di dalam entri... "It's In The Blood! Ahakss...^_^..."... 

Alhamduilllah, gembira apabila bertemu dengan saudara mara... alam maya memungkinkan segalanya kan? *_^... #ehhh cop... Ash nak panggil Hanida ni kakak ke "aunty" ni? Wahhh...seronoknya Ash ada "aunty" yang "vogue da vass" kan? La la la la.... (Bodek lebih suruh belanja Ash...ha ha ha) 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Blogger Itu SAUDARA Saya!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, February 4, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. Kita tahu Kakak Cantik tu PM nak alamat untuk apa. Hahaha. Kita tak sempat reply lagi PM dia. Wahhh rupanya berkaitan eh akak dengan kakak cantik tu. :D

    ReplyDelete
  2. Seronok bila ahli keluarga ada minat tang tu... Sha takde sorang pun dikalangan yang minat menulis... Sha sorang je.... hahahhaha

    ReplyDelete
  3. Tak sangkaaa betul kak farah ni sedara mara kite jugak hahha.. Adoi laa..

    Bertambah sedara kite. Nanti dtg pulau meranti boleh laa lalu depan rumah jerit2 sikit lols :p

    Ash pun ade aunty baru lah ^__^

    ReplyDelete
  4. kecilnya dunia ni kan..

    P/S : Jom meriahkan Segmen Bloglist Mac-April CN : http://www.cekgunorazimah.com/2015/01/segmen-bloglist-mac-april-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  5. saya tag awak dekat dalam entri ni yer :) : http://www.rafzantomomi.com/2015/02/giveaway-mudah-amirnawawicom.html

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..boleh share nacam macam info..bertukar idea..

    ReplyDelete
  7. Wahhh pusing pusing sedara sendiri jugak kann. :)

    ReplyDelete
  8. Kecik dunia ye kak...
    Heheehheheheh....
    AJ belum jumpe lagi sedar blogger...

    ReplyDelete
  9. lebih kurang mcm jejak kasih la yee..

    heheee... kekadang memang kite tak sangka tau..

    ReplyDelete
  10. seronok dapat tahu geng² blogger saudara jugak..keciknya dunia kan :)

    ReplyDelete
  11. wahh sedara rupenye..hihi... cantikk kakak nie.. macam kak farah jugak :D

    ReplyDelete
  12. Betul betul dunia nie kecik jer sis. hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia