Home » , , , , , » WW#60: Tips Susun Buku Sekolah Anak Ikut Jadual

WW#60: Tips Susun Buku Sekolah Anak Ikut Jadual


* Bukan kopi pasta entri orang lain, tetapi berkongsi hasil dari perkongsian adik Yaya Natsumi  dari What's App beliau di Kelab Blogger Ben Ashaari... 
Terimakasih telah membaca artikel WW#60: Tips Susun Buku Sekolah Anak Ikut Jadual. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

13 komentar:

  1. itu la zaza pun ada dpt dri whspp kawan..

    ReplyDelete
  2. giler kreatif!!lagi senang camni kan..

    ReplyDelete
  3. smlm dpt gak kat whatsapp..bagus kan? boleh guna tips ni utk anak2..:D

    ReplyDelete
  4. Goods tips, x byk buang masa mcm ni

    ReplyDelete
  5. ini entry blogger amy sweetdarling ni.. k lily kenal tuan punye blog ni

    ReplyDelete
  6. hebat kan.. pandai betui orang yg memperkenalkan kaedah cm nie..

    ReplyDelete
  7. Memang praktikal sangat cara ni. Nampak mudah dan lebih teratur :)

    ReplyDelete
  8. ini sweetdarling nyer entry ni kan dik...heheh..idea tu bagus dan memang memudahkan tetapi ada yang x setuju....bising2 plak kat sweetdarling...kesian dia kena hentam...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.