Home » , , , , , , » "Viral" Sesi Persekolahan 2015 Ditangguh Sebulan....

"Viral" Sesi Persekolahan 2015 Ditangguh Sebulan....

Hamboi hamboi hamboi... siapalah yang rajin sungguh atau bercita-cita tinggi sungguh tu supaya sesi persekolah 2015 ditangguh sebulan? Kemain lagi nak panjang-panjangkan cuti sekolah yer? Pada pengumuman yang terlebih awal yang Farah pernah kongsikan juga di Bubblynotes.Com di entri Penangguhan Sesi Persekolahan 2015 Selama Seminggu, cuti sekolah cuma ditangguh selama seminggu jer yer... bukan sebulan... Bikin ibu bapa keliru jer tau... Haihhh media sosial oh media sosial... 

Nahh, bukti dari Utusan Online di SINI


Jadi para ibu bapa jangan terkeliru dengan berita sesi persekolahan 2015 ditangguh sebulan tu yer? ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel "Viral" Sesi Persekolahan 2015 Ditangguh Sebulan...., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, January 3, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. itulah semalam balik abah bagitau cuti sekolah sebulan pulak. terus nani cek dekat KPM. mustahil pulak nak bagi lagi sebulan. penatlah cikgu cikgu nak mengajar nanti :)

    ReplyDelete
  2. Hihi pandai org yg edit ni.. tak terlayan dah SKMM dgn kes bawak berita palsu..

    ReplyDelete
  3. hai edit mengedit pulak kan.. seminggu nak jadikan sebulan.. emmm

    ReplyDelete
  4. keji tau sebar berita palsu camni.. huhu..

    ReplyDelete
  5. sebulan tu..lama sangt..hehehe...kalau kita yang ada internet ni boleh la google2 berita sahih ke tidak...tapi kalau tersebar kat kampung2 kawasan pedalaman nun kan ke mengelirukan orang ramai..

    ReplyDelete
  6. agak2 la nak tangguh sebulan....jenuh anak2 nak menganti cuti

    ReplyDelete
  7. ni antara yg dengki dgn cikgu la ni...

    ReplyDelete
  8. haishh..kalau betul memang happy la budak-budak..dah tak betul kesian yang dapat maklumat palsu

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia