Home » , , , , , , , , , , » #selfie Dan #wefie Pertama Pembuka 2015...

#selfie Dan #wefie Pertama Pembuka 2015...

Haaa, macam tu sekali tajuknya... tapi betullah tu... Dah rasmikan dah #selfie dan #wefie pertama kami berdua beranak semalam pada 1 Januari 2015... Jadi??? Tak ada apa-apa pun saja-saja nak santai-santai dulu pagi ni "update" yang tak terlalu berat dulu... Hari pertama mula bekerja semula kan? Setelah lama bercuti panjang... makanya entri pun kenalah "mellow down" sedikit pada hari pertama bekerja ni... (errr macam tak nampak kaitan tapi macam ada kaitan... muahaha)... 

Mula-mula #selfie Mummy dia dulu... ekekeke... wajah di hari pertama 2015... 


Tu diaaaa... impak maksima betul bila 3 minggu duduk rumah... Kembang sana sini... Agak-agak berapa lamalah masa nak kuncup ni ek? Haippp... kembang bukan bermakna tak bersenam dan tak buat kerja-kerja rumah ek? Ash pun cukup rajin "berkemas" dan ada sahaja tugasannya... makanya bila Ash sibuk, Mummy pun sibuk... Tapiii tulah... tak kurus-kurus juga... Bha ha ha... Tapi oklah kan? Sekurang-kurangnya Ash "landing" kat Mummy ada jugak empuknya... Wakakaka... 

Dan... #wefie kami yang pertama pembuka 2015 ini! 


Dia memang sukalah kan #selfie #wefie ni... ha ha ha...tapi tulah... bila pakai baju berkolar macam ni hilang pulak lehernya... ha ha ha... tak kisahlah janji gembira dan sihat yer tak?

Tu jer.... saja-saja santai-santai dan berkongsi #selfie dan #wefie pertama kami berdua beranak di tahun 2015 ini... ^_*... Jumpa lagi di entri seterusnya... In Shaa Allah, daaa....

*Pssst dah sampai pejabat dah... ^_*

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel #selfie Dan #wefie Pertama Pembuka 2015..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, January 2, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

6 comments:

  1. hai #ash sayang!! :) hai mommy farah!! :)

    ReplyDelete
  2. alolo sweet adik beradik ni tau :)
    a happy new year dear!
    selamat bekerja tau :D

    ReplyDelete
  3. wah..pembuka tirai dgn berselfi berwefie bagai ya..hihkihkh..comel anak beranak...ceria mak nya! selamat tahun baru! ;-))

    ReplyDelete
  4. Selamat bekerja kak Farah, comel anak beranak ni ^^

    ReplyDelete
  5. Wahh cerianya sis..mcm mna tmpt kja baru msti sronok kan

    ReplyDelete
  6. labuhnya pipi ash.. kasi gigit sikit...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia