Home » , , , , , , , , , , » Bubblynotes.Com Pakai Pelaris???

Bubblynotes.Com Pakai Pelaris???

Ha ha ha, ahaksss... D awak betul-betul menggeletek buah pinggang, hati, jantung dan segalanya... ^_^... Fuyooo... Bubblynotes.Com ada pakai pelaris rupanya... Farah pun tak perasan... Hik hik hik... Ingatkan orang berniaga jer yang pakai pelaris... rupa-rupanya blog pun ada pelaris jugak... Dengggg ^_*... Errr memanglah ada tapi pelaris secara lurus dan betul lah bukan pelaris yang gitu-gitu tu... Ala yang gitu-gitu tu... 

Haippp!!! Farah tak ada pakai pelaris apa-apa punnnn... Sebagaimana yang "uolss" perhatikam... itupun kalau perhatikanlah... Farah cuma berblog seperti biasa sahaja... Farah percaya pada rezeki Allah SWT... Dan Allah itu tahu bagaimanakah, berapakah dan di manakah rezeki itu hendak dianugerahkan... ^_^

Tapi D dapat kenalpasti pelaris untuk Bubblynotes.Com... takut Farah tau tak? Ha ha ha... Sebabnya pelaris ni memang betul-betul lain macam sikit... 


Tu dia... Inilah pelaris yang D katakan di SINI. Amboiiiii, kemain dia jadi pelaris segala bagai. Ya ampunnnn... Ash... ini dah "overshadow" Mummy ni... Ahaksss... Tetapi diakui, sejak Ash hadir, sejak Ash lahir, dan sejak Farah fokus kepada "niche parenting and lifestyle" berbanding "niche" rojak Farah yang dulu-dulu tu... ngee... Gambar-gambar dan cerita Ash memenuhi kebanyakkan entri-entri Farah di Bubblynotes.Com... Habis tu nak cerita tentang siapa lagi? Tentu-tentulah kisah Ash... Dush dush dush...


Hurmmm disebabkan menjadikan Ash sebagai bahan utama dan selalu sangat "featured" di Bubblynotes.Com... nampak-nampak gayanya kenalah Mummy dia bayar royalti pada dia ek? #ehhh dah bayar dah pun lah... Setiap sen yang diterima di Bubblynotes.Com, setiap ringgit semuanya "spend on him" dan dimasukkan ke akaun simpanan Ash. Mummy tak guna pun tau! Tengok Ash Mummy sayang ke tak sayang? Sayang angat-angat tau...

Iyalah iyalah, "uolss" datang singgah dan baca sebab Ash... ha ha ha... nak majuk kejap boleh tak? Weee weee weee.... Gurau-gurau jer... Apapun terima kasih yang tidak terhingga pada "uolss" kerana sudi menyokong Bubblynotes.Com, kerling-kerling, singgah-singgah, baca-baca banyak ke sikit ke... Hew hew hew... Amat Farah hargai... dan syukran Ya Allah, terima kasih juga pada "uolss" kerana sudi menyayangi Ash walaupun ada yang tidak pernah bertemu Ash sekadar cuma di alam maya sahaja...

Pelaris pun pelaris lah Ash... ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Bubblynotes.Com Pakai Pelaris???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, January 25, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

6 comments:

  1. ramai orang jatuh hati dengan ash ni. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. Hahahaha Ash memang pelaris sangat... muka dia tu semua orang suka... mata bulat... idung kemek... ahhh comeyyyy !

    ReplyDelete
  3. Wah..gune pelaris SuperAsh ni..patutlah jadi Superblog :)

    ReplyDelete
  4. PELARIS sangat2 nie hehehe ..Untung la Mummy kan kan kan ada Ash ni sbg pelaris ...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia