Home » , , , , , » Al-Kisah "Charger"...

Al-Kisah "Charger"...

Sumber dari Google
Menci tauuuu.... huwaaa... akibat kelam kelibut lepas "training" dan siapkan kerja petang semalam bila jam dah menunjukkan pukul 6.00 petang... Farah nak memboloskan diri balik untuk kejar Ash yang kurang sihat di rumah (sebenarnya demam sikit jer... Nek Ma Ash beritahu suhu termometer cuma 37.2 darjah celsius jer... "low degree fever")... 

Makanya, tertinggal "charger" di pejabat. Huwaaaa... nasib baik ada "power bank"... makanya bertahanlah sehingga ke pagi ini... Dush dush dush... Rasa macam nak pergi ambil, tapi rasa macam nak beli "charger" lagi satu... Kabel memang ada lebih... tapi kepala "charger" nya nan hado.... Ha ha ha... faham tak agak-agak masalah Farah ni? Ekekeke... Ke keliru? 

Oklah nak mendobi sekejap... kain dalam "dryer" dah kering tu... nak terus lipat panas-panas tu... Kalau tak nanti... kedut seribu... sambung cerita lain jap lagi... In Shaa Allah...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Al-Kisah "Charger"..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, January 10, 2015.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

9 comments:

  1. amboi melipat kain panas-panas..memang rajin ni

    ReplyDelete
  2. kepala cajer tu org pgl adapter..
    hihi..
    kat kedai rm2 ade jual..

    ReplyDelete
  3. beli aje lah lagi satu.hehehe :D

    ReplyDelete
  4. power bank ni memang sangat berguna kan farah
    :)

    ReplyDelete
  5. Semoga segera dapat kembali charger yang tertinggal...

    ReplyDelete
  6. hehehehhe... jenuh kalau nak pergi ambil. nasib baik powerbank ada. saya punya charger elok je tapi tempat nak connect dekat handphone tu rosak... sedih sangat T___T

    ReplyDelete
  7. selalu jugak charger fon tertinggal kat opis.. balik rumah ngendeng kat somi punye charger.. pastu buat macam sendiri punya kann..haha

    ReplyDelete
  8. Memg kna suru bli charger spare juga tu sis hihi

    ReplyDelete
  9. beli je yg baru..senang sikit..xpyah sush2 bwak charger ke hulu ke hilir..berat beg..huhu..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia