Home » , , , , , » "Twitter Is Currently Down For Maintenance"!!!

"Twitter Is Currently Down For Maintenance"!!!

Kisah Twitter pula... pagi tadi cubalah nak layan Twitter... tapi tak boleh lepas... Keluar mesej sebegini... hurmm... tak mungkin kata laluan "I is" salah... Sebab memang ingat dan hafal... Hu hu hu... Kemudian baca What's App dari rakan-rakan Kelab Blogger Ben Ashaari yang turut mengalami masalah yang sama. Baca sekali lalu dan sepintas lalu sebelum nak mandi... #ehhh ada orang tanya ke? Wakakaka... 

Makanya, cubalah gunakan "browser" pula... Dannn rupa-rupanya... 


Sistem ataupun "server" Twitter sedang dikemaskini... ^_^... Makanya, datang semula kembali!!! Dan tiada Twitter buat seketika ini sehingga pulih kembali kelak... Bila? Hew hew hew... tak dapat dikenalpasti... "try and error" jer lah nanti... ^_*

*Masalah hanya pada Android katanya... bukan kepada pengguna iPhone... 
Terimakasih telah membaca artikel "Twitter Is Currently Down For Maintenance"!!!. Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

15 komentar:

  1. patutlah pagi tadi tak boleh tweet tweet... huhuuu

    ReplyDelete
  2. xde ac twitter....mcm teringin nk buat...tpi blog pown dah lamer jrg berupdate...

    ReplyDelete
  3. ha betul tu..tapi sekarang dah ok.. :)

    ReplyDelete
  4. saya tak pandai layan twitter..mungkin sebab kena klik banyak untuk baca..hheheh..

    ReplyDelete
  5. Ada acc twitter tapi lama dah tak buka...tumbuh hutan dah kot huhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tumbuh hutan tu kira macam lama sangat tu... he he he...

      Delete
  6. dah lama tak tweet2... asyik merapu je bila start tweeting... heeeeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Biasalah tu... ha ha ha, elok merapu dari cari dosa sindir orang melalui social network...

      Delete
  7. ingat kita ja bermasallah hihii rupanya semua org ekk..

    ReplyDelete
  8. nak upgrade la tu rasanya..hihi..sabar je la

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.