Home » , , , , , , , , , , , , » Telur Separuh Masak Yang Pertama Untuk Ash...

Telur Separuh Masak Yang Pertama Untuk Ash...

Sumber dari Google
Dah habis Ash hirup baru teringat nak buat entri... baru teringat #ehh tak "capture" pulak "moment" tu... "cheesekut" betullah... muahahaha... tapi tak apa, kita pinjam jer gambar akak Google.

Hamboiii baru pagi tadi buat pertama kalinya Farah memperkenalkan telur separuh masak kepada dia. Farah beri telur separuh masak bersama kicap sedikit. Mesti Nak Kicap....dan juga rotiiii... Sebelum ni telur hancur yang digoreng dengan "butter" dan sedikit "cheese" sahaja... Wahhh... selera betul Ash layan... Habis licin... Hurmm suka ek? Macam ni "best" ooo... ada orang boleh tolong habiskan telur separuh masak Mummy sebab Mummy kan tak makan telur kuning? Kalau makan telur separuh masak ambik yang putih jer. Ha ha ha... Makanya tak rugilah kan? Dan tak membazirlah kan? Hoyeahhhh.... 

Ada jugak pengganti Abah Ash yang selalu tolong habiskan telur kuning separuh masak bahagian Mummy bila bersarapan. Wee wee wee... syukran Allah... Kan Allah itu lebih tau apa yang terbaik untuk kita? Kan? 

Telur separuh masak ni bagus dan berkhasiat sebenarnya... baguslah kalau Ash suka... untuk meningkatkan keupayaan memori dan juga kesihatan giteww... untuk sado boleh tak? Ha ha ha... 

Kalau Ash amalkan makan telur separuh masak ni selalu agak-agak sado tak? Ha ha ha.., #ehh ke itu telur mentah? La la la la...

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Telur Separuh Masak Yang Pertama Untuk Ash..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, December 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

11 comments:

  1. Za tak berapa nak lalu makan telur separuh masak..

    ReplyDelete
  2. Erk, Muz mmg xlalu mkn benda separuh masak, nak2 kalau telur... Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. raw pun akak tak makan, separuh masak pun akak tak makan, tapi telur setengah masak masih boleh lagilah...he he he...cumanya kuning memang tak makan...

      Delete
  3. anak-anak aida memang gemar telur separuh masak.
    termasuk la ibu ayah diorang ha ha ha...
    telur goreng, telur rebus ~ aida dan anak-anak pompuan tak makan.
    kalau telur separuh masak, abis licin kami makan!!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahh ni mesti banyak bekalan telur di rumah ni...sebab semuanya gemarkan telur...he he he...

      Delete
  4. Telur setengah masak makan ngn kicap tambah lada hitam tumbuk sikit ..memang tak cukup sebiji..

    ReplyDelete
    Replies
    1. wah bunda penggemar telur setengah masak...

      Delete
  5. letak lada ajishio sedapnya... ailaikeee telur separuh masak tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah ek, sedap letak lada tu... tapi akak memang makan yang putih jerlah... he he he...

      Delete
  6. ida pun suka telur separuh masak dapnyaaa dap dap... abislaa ash pasni sado ikut beben hehehehhe ~

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY