Home » , , , , , , , , , , , , » Perlantikkan "Admin" Baru Bubblynotes.Com...

Perlantikkan "Admin" Baru Bubblynotes.Com...


Hamboiiii... "top" sangat ke Bubblynotes.Com sampai nak ber"admin-admin" segala bagai??? Ahaksss... takdo makno eh... Bubblynotes.Com masih banyak lagi yang perlu diperbaiki, masih panjang lagi perjalanan dan masih banyak lagi yang perlu dipelajari. Dan Farah sendiri tidak pernah mengangkat diri Farah sebagai HEBAT!!! Ataupun menganggap Bubblynotes.Com adalah sebuah blog yang cukup mantap atau HEBAT!!! Banyak lagi "loop hole" di sana sini... dan adakalanya tersasar atau lari sedikit dari KPI yang Farah sendiri tetapkan. Iya Farah sekadar blogger separuh masa tetapi walaupun separuh masa, Farah serius di dalam berblog dan tetap menganggap blog adalah kerja Farah juga. ^_^... 

Tapi kannn... tiba-tiba hari ni ada perlantikkan "admin" baru Bubblynotes.Com tauuu... Siapa yang lantik? Farah ke? Taklah... Beliau dengan sendirinya telah melantik diri beliau untuk menjadi admin... Muahahaha... Sentap Farah sekejap... tengah-tengah nak "update" blog tengah hari tadi, tiba-tiba tabletku dirampas! Dia "take over"... Terus tak jadi "update" blog... bha ha ha... Nak marah pun tak boleh... Sebab kalau dia nilah yang lantik diri dia jadi "admin" sendiri... Farah terpaksa redha dan terima jer... Wakakaka... Sebab "admin" yang ini sangat memukau hati Farah... Siapakah? ^_*... 

Siapa yang dah terlihat, ter"like" ataupun dah "stalk" Instagram dan Facebook Farah tu taulah siapa kan? Hew hew hew... Yang tak tau lagi tu... Jeng jeng jeng... "I'm proudly honored to present you my newly appointed admin for Bubblynotes.Com...."


Gitewww... boleh? Penampakkan telatah bagai dah pakar sangat dan serius ajer menaip entri kan? Hik hik hik... "it's flowing in the blood" kaedahnya... Oklah tu kan? Agak-agak akan datang Mummy "busy" Ash boleh tolong "update"... Ahaksss... Blog Ash punnn Mummy tak sempat-sempat nak "update"... Dah berbulan-bulan dah... Nak tunggu Ash pandai "update" sendiri gamaknya... Wakakaka... Ya ampunnn Ash... tak sempatlah sayang... Blog Mummy pun huru hara kebelakangan ni... Bha ha ha... Pada yang masih belum tau... Ash memang ada blog sendiri... 


Ha ha ha, blog suka-suka untuk Ash... dan tunggu sampai dia bersedia ataupun minat baru ceria kot blog itu? Baru meriah kot? Hurmm... Tapii... amacam ada gaya tak Ash untuk bergelar blogger juga? ^_*
Terimakasih telah membaca artikel Perlantikkan "Admin" Baru Bubblynotes.Com.... Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

14 komentar:

  1. wahh Ashh dh pandai berblog nie.. hehehhe

    ReplyDelete
  2. hihihihih.. cutelah admin baru ni...

    ReplyDelete
  3. Hehe... Ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi... Hehe

    ReplyDelete
  4. ha ha ha ha sgt cute miut itu admin baru :)
    aunty aida like like like!!

    ReplyDelete
  5. mana tau kan?? one day Ash akan hyper blogging macam mummy dia... who knows? jejenggggg

    ReplyDelete
  6. ingat nak tulis blog tu...tapi tak tahu cara.nanti beberapa tahun nanti,jadi blogger kesayangan mamanyalah tu.

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.