Home » , , , , , , » "Mummy... Spiky Hair Please???"

"Mummy... Spiky Hair Please???"


"Update" ringkas sebelum ke pejabat pagi ini. Iya... harus ke pejabat kerana nak selesaikan apa yang masih belum diselesaikan, takut-takut Isnin yang merupakan hari terakhir di situ tak berkesempatan. Meja kerja tu dah macam taufan dah. Bha ha ha. Semak pulak mata memandang. 

Ok, berbalik kepada cerita ringkas itu... amacam? Ok tak gaya anak teruna Farah yang sibuk bagi "baby oil" petang semalam selepas mandi dan suruh sapukan di rambut dia... Mula-mula tu sisipkan rambut seperti biasa. Tapi... #ehhh bising pulak mulut dia... mula-mula Farah kurang kefahaman apa yang dia nak sebenarnya. Tapi selepas 2-3 kali cubaan sisipkan rambut dia seperti biasa... Bila tiba kepada gaya yang ini... Dia gelak, merangkak laju-laju ambik tablet yang sememangnya terletak di atas permaidani. Dan... suruh Farah "selfie" kan dia... 

Dengan lampu ruang tamu yang masih tidak dibuka dan gelap... terpaksa layan juga kehendak dia. Errr... Ash suruh Mummy buat rambut macam tu semata-mata nak "selfie" ke? Denggg... boleh ke Mummy nak pengsan??? 

Habislah habislah, dah ada ciri-ciri kaki "selfie" ni... dah faham dah konsep "selfie" rupanya... "own facepalm"... 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel "Mummy... Spiky Hair Please???" , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Saturday, December 13, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. wahhh...Ash dah makin bijak...good boy ;-)

    ReplyDelete
  2. Selamat menjalankan tugas. Alolo, chomel nyer dia. Kiut rambut. Hehe
    Anak mamamyja pon suka selfie juga. Kekadang gambar memang mencuit hati. huhu

    ReplyDelete
  3. amboiiii, pandai Ash hint-hint kat mummy dia suruh buat spiky hair eh? *thumbs up
    muka comel cenggini, selfie selalu pun xpe hehehe

    ReplyDelete
  4. besar dah anakanda farah ni... comel.. jom jumpa unty jom...

    ReplyDelete
  5. Pintarnya ash dah makin fhm dah apa itu selfie hihi

    ReplyDelete
  6. saya pun kena kerja hari ni huhuhu

    ReplyDelete
  7. Alololo comelnye Ash buat rambut cam gitu..handsome la Ash ni..

    ReplyDelete
  8. Assalamuallaikum sahabat. Jom join segmen dari blog saya :) http://www.jomkenalislam.my/2014/12/segmen-review-blog-oleh-jom-kenal-islam.html

    ReplyDelete
  9. hensem tu bila dah pacak..
    heheh.
    baru betul lelaki :)

    ReplyDelete
  10. amboi...dah pandai berselfie dan bergaya...siapla farah lepas ni...standby tablet je memanjang...ash nak selfie...hihi

    ReplyDelete
  11. hahaha.. kelaka la anak akak.. wah.. sabtu pun kerje kan.. bagus2 :)

    ReplyDelete
  12. Alaaa..comel nye ash nii..geram.. banyak akal Dah dje.. heeee..

    ReplyDelete
  13. hihi..
    dh besar ;)
    nak berselfie ye ash
    .

    ReplyDelete
  14. haha.. ngikut mak dia la ni.. hehe

    ReplyDelete
  15. Besar besar cam nie memang jenuh nak melayan, dengan nak faham bahasa DIA nyer ...

    ReplyDelete
  16. wah Ash dah pandai mintak mummy buat rambut spiky ye..smart :)

    ReplyDelete
  17. hahaha...rambut mengalahkan ac mizal..pandai ash

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY