Home » , , , , , , » Keputusan Mini Segmen Bubblynotes.Com

Keputusan Mini Segmen Bubblynotes.Com

http://www.bubblynotes.com/2014/12/mini-segmen-bubblynotescom-sila.html
Nama pun mini segmen, tak perlu berlama-lama mengumumkan keputusan ye tak? Makanya marilah kita umumkan keputusan mereka yang terpilih untuk berada di "blog list" Mini Segmen Bubblynotes.Com di "sidebar" Bubblynotes.Com sehingga tibanya masa untuk mini segmen yang lain dan ruang serta laluan diberikan kepada rakan-rakan lain...Selama mana mini segmen yang baru tidak dilakukan, selama itu mereka akan berada di "blog list" tersebut...Tapi tak ada kontrak! Ha ha ha... 

Baiklah, mereka yang telah dipilih tanpa sebarang prejudis oleh pakcik Random.Org adalah...

#1

#2



#3

#4

#5

#6

#7

#8

#9

#10

Tahniah diucapkan kepada semua yang telah dipilih oleh pakcik Random.Org dan bagi yang tidak terpilih jangan kecil hati jangan terasa hati jangan berjauh hati jangan sentap...Masih akan ada lagi mini segmen yang akan dianjurkan dari semasa ke semasa di Bubblynotes.Com.

"Blog list" akan dikemaskini selewat-lewatnya hari ini. Terima kasih di atas kesudian anda untuk menyokong mini segmen di Bubblynotes.Com. Syukran, Alhamdulillah...  

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Keputusan Mini Segmen Bubblynotes.Com, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, December 10, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

31 comments:

  1. ehh. ada nama cik manis lah. heheh :)

    ReplyDelete
  2. Tahniah pada semua...tidak berjaya nampaknya kali ini :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa kak, masih ada lain waktu giteww...

      Delete
  3. Congrats pada yg terpilih *clap*clap*

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih kerana menyokong kak nani... :) ...

      Delete
  4. alaa xtersenarai.. tp xpe la..hihi.. tahniah semua :)

    ReplyDelete
  5. Bila plak buat segmen ni..x tau pun...hehehehee...apapun tahniah la buat semua...

    ReplyDelete
  6. Wahh.. saya ade! Pertama kali join segmen ni.. tahniah utk diri sendiri ekekeke Terima kasih kak farah..muah muah

    ReplyDelete
  7. ala...x sempat join smlm...sobbbs

    ReplyDelete
  8. tahniah kepada yg terpilih..tak sempat nak join..huhu

    ReplyDelete
  9. la...ada mini sgmen rupenya...semlm tk nyempat buka blog :-((

    ReplyDelete
  10. tahniah kpd semua pemenang..
    thanks a lot to Farah.. ngeee~~~~

    tahniah jugak kat diri sendiri..kekeekeke..

    ReplyDelete
  11. Thank.you...
    Nama kita terpilih la =)

    ReplyDelete
  12. Terlepas N.. Tapi apa apa pun good luck pada yg tersenarai

    ReplyDelete
  13. Hai..singgah sini blogwalking. Tahniah kpd pemenang!

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia