Home » , , , , , , » Kepingin Nak Merasa Mee Udang D'Laila...

Kepingin Nak Merasa Mee Udang D'Laila...

Gambar Ni Pinjam Dari Dkna
Ini semua gara-gara abang long Ben Ashaari dan kawan-kawan lain di Kelab Blogger Ben Ashaari yang selalu kongsi gambar di "group" What's App, Facebook dan juga blog tentang mee udang ni... Dan gambar di atas tu adalah gambar sebenar yer "uolss"... "I is" pinjam dari Dkna... Uhukss moga-moga Dkna halalkanlah peminjaman ini... ekekeke... ^_*... 

Nak kongsi gambar sendiri nan hado... Huwaaa... Dan disebabkan baca "review" dan bila tengok mereka ni gemar sangat berulang alik makan kat situ kan... Akak pun jadi teruja juga nak mencuba... Hew hew hew... Teruja nak mencuba tapi tak sampai-sampai lagi... Memang "craving" dah tahap ni... Tergoda ok tengok udang yang "voluptuous" itu... Boleh tak macam terbayang-bayang dan terasa-rasa kuah mee udang tu kat tekak? Ha ha ha... 

Lokasinya agak jauh jugak dari Farah... tapi In Shaa Allah... "one of these days" ... Farah akan menyampaikan diri Farah dan Ash ke situ jua... Err... Ash tak bolehlah makan kan? Sebab tak sesuai untuk dia lagi... Makan mee kosong jer lah ek Ash? Ha ha ha, kejam Mummy... taklah nanti Mummy bawak bekal makanan Ash ok? Kesian Ash... Naik "car" jauh-jauh makan bekal jer? Hew hew hew... 

Nak cerita lebih-lebih, yang punya badan ni tak pernah sampai dan tak pernah merasa lagi... Muahahaha... Tapi kalau "uolss" Google jer Mee Udang D'Laila... pasti berlambak-lambak "review"... Salah satu contohlah kan... entri INI... 

*Nasib tak mengandung "youuu".. kalau tidak mau gigih redah ke sana ni... ha ha ha... kesian "baby" dalam perutlah katakan... nanti karang meleleh-leleh pulak air liur "baby" bila lahir... kan? 

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kepingin Nak Merasa Mee Udang D'Laila..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, December 7, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. anis geram tengok udangnye tu kak farah.. rase nak ngap ngap je.. huhu...

    ReplyDelete
  2. tulah,selalu tengok gambar orang post je..mengidam pulak rasa...harap dapat rasa satu hari nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. jom kak kita date kak? ha ha ha...ye ye jer kan?

      Delete
  3. Sedap eh review dorang ? Dekat ngan ofis je ni.tp selalu penuh mma corner tu.parking oun tarak..

    CENDOL SEDAP

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah, diaorang kata sedap dan kalau dah asyik berulang alik pergi tu memang sedaplah tu...

      Delete
  4. Replies
    1. akak ni pulak asyik terbayang-bayang jer...

      Delete
  5. aida sgt suka udang !!!!
    pasti sedap....
    but tak boleh makan udang, idung gatal!!!!
    sekor dua boleh la :)

    ReplyDelete
  6. tulaaa terliur jugak tengok... tapi iolsss takde transport... terpaksa lah tengok jewww....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nanti ada transport pergi naa... he he he...

      Delete
  7. Tengok udang tu bersusun elok ja. memang teringin la tengok :)

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY