Home » , , , , , , , , , » Kami Memang Begini...

Kami Memang Begini...

Kenal blogger ini? He he he, ada yang kenal dan ada mungkin yang baru mengenali ataupun kurang mengenali...Inilah dia blogger Ayue Jean, salah seorang adik Farah di dalam dunia blog... Perkenalan kami dah agak lama jugak, jappp tengah fikir mana kenal budak sorang ni...Muahahaha... Yang pastinya memang kami sering ke "event" sana sini sinun bersama-sama beberapa kali... La la la... Banyak juga hadir "event" bersama anak dara sorang ni... Tanya dengan dia semasa menaip entri ni, "AJ..kita mula-mula kenal kat ner ek?"... Ha ha ha...Jawapan paling mudah dari AJ... "Ntah... Tak ingat la kak..."... Sendiri pun tengah celaru dan garu kepala memikirkan manalah haku kenal dengan budak "petite" sorang ni... Wakakakaka.... 

Orangnya ting tong macam Farah jugak... boleh dibawak ke sana ke mari dan selalu menjadi pemeriah suasana... Adik yang baik... Walaupun tak ingat kat mana jumpa anak dara ni...Tapiii, Farah ingat dah 2 tahun lebih dah kitaorang kenal...Muahahaha... Kawan jadi "Gossip Girls"... Kawan What's App...Kawan Telegram, kawan angkut pergi "event"... kawan pot pet pot pet... Ha ha ha... Ash pun panggil dia Mummy AJ...Walaupunnn... Mummy Ash masih tunggu nak makan nasi minyak dia kan? In Shaa Allah... Mudah-mudahan satu hari nanti... 

Apa yang kami memang begini??? Kami memang begini tu macam ni ceritanya... Bila setiap kali kami ke mana-mana menghadiri tak kira apa saja majlislah... Ada satu perkara yang akan berlaku kepada kami, tanpa dirancang-rancang...Huh...kadang-kadang tu dah puas rahsia-rahsia dah nak pakai baju warna apa... Tapiii sudahnya... bila jumpa di "event", warna kami akan tetap hampir serupa ataupun serupa...Phewww... Orang kalau tak tau, mesti ingat kami rancang...Bha ha ha...Padahal tak ada apa pun...Tak rancang langsung... 

Macam Ahad lepas sewaktu menghadiri sambutan hari lahir pengasas Kelab Blogger Ben Ashaari iaitu Ben Ashaari dan ahli-ahli Kelab Blogger Ben Ashaari yang lain yang turut menyambut ulang tahun kelahiran di bulan November 2014 (ihikss termasuklah diri ini). Sebenarnya pada hari kejadian tak perasan pun "uolss" yang kami pakai baju warna sama... Ha ha ha...Bila dah balik rumah malam tu, baru Farah perasan bila AJ tegur... Haihhh...memang macam ni kot kami? Ha ha ha...Nasib tak pakai baju sama... Akan sama kalau pakai baju kelab kot? *_^... Bukan sekali bukan dua kali, tapi dah berkali-kali macam ni dah... Tak percaya tengoklah nanti selepas ni kalau-kalau ada "event" lagi, mesti sama...ha ha ha... AJ oh AJ... 

Pada yang belum mengenali, sudi-sudikanlah melawat blog AJ... klik jer pada kepala blog (header) AJ di bawah ni...Hik hik hik...Farah dah pautkan dah untuk "uolss"...

http://www.ayuejean.com
Anak dara sorang ni pecinta kucing... berpuluh-puluh ekor kucing dia ada, kalau kucing mati, menangis satu hari satu malam, kadang-kadang bermalam-malam sampai mata bengkak-bengkak. "She would do anything for any cats... seriously... stray cats" yang ada tu, kalau boleh semua dia nak kutip jaga dan bela...Dia sanggup berhabis ribuan ringgit semata-mata kerana kucing dan sanggup bersusah payah kerana kucing... Kucing dan AJ tak dapat nak dipisahkan... He he he...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Kami Memang Begini..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, December 2, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

29 comments:

  1. Wah org kata ada chemistery gitu...dpt pahala siapa bela kucing dgn baik. Smg aj sentiasa murah rezeki. Bagus sikap aj tu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia memang sayang kucing sangat-sangat sue...

      Delete
  2. salam kak Farah,,
    sama macam mak saya suka kutip dan ubatkan kucing..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang ada orang-orang yang caring sampai macam ni kan siti kan?

      Delete
  3. kamu berdua pun memang adik2 akak kan.....first met at SBB2014

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer memang kami adik-adik akak, rasanya tak kak, sebelum tu ada jumpa lagi dengan AJ...dengan akak memang masa SBB...he he he...

      Delete
  4. Oh... patut pun header blog pun ada kucing:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya kakzakie sebab dia memang pencinta kucing...

      Delete
  5. pernah jumpa Aj sekali masa event Nuffnang.. tak tak sempat nak berborak panjang hari tue..=D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak apa next time boleh borak lagi panjang-panjang Farah...

      Delete
  6. Seronok jumpa ngan rakan blogger kan ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, setakat ni memang seronok dear...

      Delete
  7. Macam kenal je budak tu... Ehek ehek.....
    Terharu nih kak.... Sob sob sob.......
    Seingat AJ sekali je baju tak sama.... Hehehhee..
    lain semua mesti tersama or seakan2 warnanya....

    ReplyDelete
    Replies
    1. bila ek baju kita yang tak sama tu? tetiba terus terfikir...ekekekeke...

      Delete
  8. Mcm pernah msk blog AJ... tp jap lg blh terjah tgk...

    ReplyDelete
  9. Bff akk ya... Muka pun dah hmpir sama dh.. Hehe... Pencint kucing... Boleh la geng.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia