Home » , , , , , , » Cuba Memasukkan Diri Ke Dalam Almari...

Cuba Memasukkan Diri Ke Dalam Almari...


Kalau bab "mengemas" kain baju dia di almari pakaian dia tu memang dah pakar dah. Jenuhlah Mummy ni mengemas balik kan? Tapi tak ada pulak kelakuan yang lebih-lebih atau pelik-pelik setakat ni. Ha ha ha. 

Cumanya pagi ni, lepas mandi dan dah siap berpakaian secara tiba-tiba ada pulak kelakuan baru dalam diari kelakuan dia. Entah dari mana entah kepandaian itu datang menjelma. Sel-sel otak sedang berkembang giteww kaedahnya... Ahaksss... 

Dengan gigih dan usaha jaya cuba untuk memasukkan diri beliau ke dalam almari pakaian dia. Lepas tu boleh senyum-senyum "sweet" dekat Mummy yer? Tak adalah Farah marah tapi nak tergelak lagi ada dengan ragam dan kerenah dia. Ho ho ho... Ash oh Ash... Ada-ada jer kan? 

Mummy tak boleh nak kata apa dah... Kadang-kadang mati kutu jugak dibuatnya dengan Ash ni... ha ha ha... Dahlah kuat menyakat Mummy sekarang ni... Hobi baruuuu....

*Tak sempat nak cerita panjang, tengah buat "pre-employment medical check up" .... Nanti sambung cerita... 
Terimakasih telah membaca artikel Cuba Memasukkan Diri Ke Dalam Almari.... Jangan lupa share ya

Subscribe to receive free email updates:

11 komentar:

  1. saje ash nak buat suprise dekat mummy sebab tu masuk dalam almari. hihihi :D

    ReplyDelete
  2. Hehe. kalau kita dah tahu tabiat baru dia takpa. Risau nanti cari tak jumpa:)

    ReplyDelete
  3. wahhhh...ash nak suruh mama dia bersenam..hihihi

    ReplyDelete
  4. oh...ingatkan farah yang nak masuk dalam almari....ahaks....

    ReplyDelete
  5. wahh..ash semakin mengganas nampaknya..comelnya budak tenit ni.kiss kan sikit farah

    ReplyDelete
  6. Ash nk meluaskan kawasan jajahan tempat dia bermain kot.. nnt boleh main cikucak dgn mommy dia..hehe..

    ReplyDelete
  7. hahah..nanti akalau ada geng memang tu port main sembunyi2...heheh

    ReplyDelete
  8. Comelnya Ash, nak masuk almari ye ;D hehe

    ReplyDelete
  9. Amboi Ash...dah start notty eh...xpe2 notty je..mami tu rajin je kemaskan,..

    ReplyDelete
  10. Main sembunyi-sembunyi latu dengan mommy dia..

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.