Home » , , , , , , » Setapak 2 Tapak... Pergerakan Yang Seterusnya...

Setapak 2 Tapak... Pergerakan Yang Seterusnya...

Sumber dari Google
Assalamualaikum dan selamat pagiiii! Ho ho ho, cuba untuk mencipta tajuk entri yang tak berapa puitis sangat seboleh-bolehnya sebab Farah bukanlah orang yang puitis. Ihiksss... Dan tak ada kena mengena dengan cerita Ash belajar berjalan pun.... Ini cerita mengenai Mummy dia pulak... La la la... 

Mulanya ingatkan inilah pengakhirannya... tapi bila dah buat pertimbangan... itu ini dan segala sudut dan aspek... Akhirnya, inilah yang Farah dah putuskan dan Farah rasakan baik untuk masa depan Ash dan juga Farah. Alhamdulillah rezeki Ash. Penantian selama sebulan setengah akhirnya terjawab semalam. ^_^... Syukran Allah. 

Sekarang ni bukan mudah sebab persaingan terlalu kompetitif. Tapi rezeki tu Allah yang bagi kan? Pasti ada antara cepat dan lambat. Dan disebabkan sibuk dengan urusan itulah semalam Bubblynotes.Com cuti separuh hari semalam dan puannya cuti sehari semalam. La la la la... 

Apakah? Ha nanti In Shaa Allah 15 Disember 2014 Farah kongsikan yer? Terima kasih di atas doa dan sokongan semua selama ini. Sayang semuanya... #muahciked... Ha ha ha 

*Bayangan ni pun dah cukup kot untuk jawab teka teki... ha ha ha... Pink Panther bakal ditinggalkan... Siapa yang pernah baca tentang Pink Panther taulah kan? ^_* 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Setapak 2 Tapak... Pergerakan Yang Seterusnya..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, November 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

21 comments:

  1. apa la tu yer?...walau apapon, all the best in whatever u do sis...^_^

    ReplyDelete
  2. rezeki tidak datang bergolek kan..tahniah farah..

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum
    singgah pagi
    td breakfast apa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam, selamat petang, tadi breakfast karipap jer anum...ha ha ha...

      Delete
  4. Replies
    1. *_^ wink wink lya... tepat betul tekaan tu...

      Delete
  5. ishhh mcm misteri plak ni....apa kah???

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak adalah misteri sangat kak nani... cuba baca kat group...ha ha ha...

      Delete
  6. gigih saya search pink panther okay..saya teka kak fara naik pangkat kot pastu tukar department kan hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lorrr sampai giteww skali gigih cari pink panther yer kat sini...hik hik hik... naik pangkat tu betul tapi bukan department lain, company lain...

      Delete
  7. salam pagi jumaat.moga urusan farah dipermudahkan allah swt.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam jumaat ija, terima kasih ija... In Shaa Allah...mudah-mudahan... Amin

      Delete
  8. Salam jumaat farah. Alhamdulillah, tahniah bakal berhijrah ke tempat baru ye.
    All the best for your future undertakings.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Jumaat Sue. Iya and thank you so much...

      Delete
  9. farah, may luck & success always be with u....

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, mudah-mudahan, Alhamdulillah thanks for the doa dear...

      Delete
  10. Replies
    1. Iya Syida, memang betul dan tepat sekali...

      Delete
  11. Moga dipermudahkan.. Dan penghijrahan itu membawa lebih keberkatan... Insha Allah...rezeki Allah ada je bg hambaNya yg berusaha kan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia