Home » , , , , , , » Rangkaian Penjagaan Wajah "Tea Tree Oil" Dari Cosmoderm!!!

Rangkaian Penjagaan Wajah "Tea Tree Oil" Dari Cosmoderm!!!









Ada sesiapa yang ada masalah kulit berminyak serta berjerawat? Mesti ramai kan? Sebab masalah ni adalah masalah umum sejagat dalam tata cara gaya hidup kita-kita semua di era serta zaman ni... Hew hew hew... Sungguh... Ramai yang Farah perhatikan di luar sana mempunyai masalah penjagaan wajah dan masih belum dapat solusi bagaimana nak mengurangkan atau menyelesaikan masalah ini... 

Dan ini ada satu cadangan serta rekomendasi dari Farah... Cubalah... memang tak rugi... Dan mungkin inilah sebenarnya penyelesaian yang "uolss" cari-cari selama ini.. ^_^ ... Rangkaian penjagaan wajah "tea tree oil" dari Cosmoderm adalah solusi untuk kulit berminyak dan berjerawat. Diperkaya dengan Minyak "Tea Tree" dari Australia yang membersih secara mendalam. Kesan boleh dilihat dalam 3 hari ok? 3 hari... 

Solusi yang paling cepat dan berkesan bagi JERAWAT DEGIL - KULIT BERMINYAK - BINTIK HITAM - PORI TERSUMBAT.

5 manfaat dalam satu tiub...
  • menghilangkan minyak dan kotoran di permukaan wajah.
  • menenangkan kulit berjerawat dan kemerahan
  • membantu membasmi kuman
  • membersih, melembut dan mengekalkan kelembapan kulit muka
  • dwi pembersihan secara mendalam dan di permukaan kulit.
Nak tau lebih lanjut? Sila klik di "banner" di bawah "kepala blog" a.k.a. "header" blog Farah yer seperti yang Farah tempekkan di awal entri ini? Kalau ada solusi dan peluang penyelesaian? Kenapa tidak untuk kita mencuba kan? *_^

Siapa yang tak nak muka bersih dan bebas jerawat? Semua orang nak, makanya jangan lepaskan peluang ini ok?


Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Rangkaian Penjagaan Wajah "Tea Tree Oil" Dari Cosmoderm!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, November 16, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. Kulit kak Farah memang cantik dah ^^ Hihi

    ReplyDelete
  2. mmg bez pakai produk klo bg kesan positif, mmg nak lagi nak lagi guna

    ReplyDelete
  3. masalah jerawat ni memang masalah paling kerap dialami remaja2 ..patut cuba nih..Eh!saya tak remaja lagi..:p

    ReplyDelete
  4. Tea tree oil mmg sgt bagus utk kulit..

    ReplyDelete
  5. Banyak yang kata bagus guna produk ini ;D

    ReplyDelete
  6. memang sha dah tertarik nak guna ni... sebab muka dah naik jerawat tanpa sebab !! habis iolsss punya babyface :(

    ReplyDelete
  7. lama dah bersama cosmoderm ni..tapi pakai yg warna kuning tu je.

    ReplyDelete
  8. Tea tree mmg bagus...cuma akak skrg tgh buat skin treatment kat klinik Dr Dharran

    ReplyDelete
  9. ni pestime shad tahu pasal tea tree oil ni, kalau bagus, nak juga cuba... natural ingredient kan kak, :D

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY