Home » , , , , , , » " Bubblynotes.Com Top Commentators: Oct 2014"

" Bubblynotes.Com Top Commentators: Oct 2014"

Sumber dari Google
Disebabkan oleh kesibukkan melampau yang melanda bila mana seorang lagi telah hilang dari pejabat ni dan Farah kena ambil alih sementara tugas-tugas beliau... Ho ho ho... Tak adalah lain kerja Farah ni ek? Sumbat-sumbat dan sumbat lagi...semua orang kepergian... Farah jugak yang tampung... Haippp!!! Jangan merungut rezeki tu Allah bagi...Jadi hargainya... Peringatan kepada diri sendiri... *_^... Tapi kannn...asyik orang jer kepergian...bila pulak giliran Farah nak kepergian? Jawapannya... Sabar... Ada rezeki In Shaa Allah... Uikkk??? Nak tinggalkan Pink Panther ke? Ha ha ha... Kalau kepergian pun apa salahnya ye tak? Ambik angin baru, cari angin baru... Ok ok... Panjang betul cerita ye tak? Semata-mata nak nyatakan kesibukkan diri ini... 

Untuk bulan Oktober 2014, mereka-mereka yang telah rajin meninggalkan jejak di Bubblynotes.Com adalah.... jeng...jeng...jeng...drumroll explosion...
 
  • suhailah hamid (32)
  • Azhafizah Md Nor (24)
  • Maria Firdz (20)
  • Nurzakiah Hanum (18)
  • TunSha Ayunie (18)
  • Amanda Suria (18)
  • Asha Lya (17)
  • Mila Hilas (15)
  • hidayu ayumie (14)
  • Diana Rashid (12)

  • Farah memang perasan dan sentiasa perasan semua yang rajin meninggalkan sepatah dua kata di Bubblynotes.Com...sama ada yang tersenarai atau tidak...Ha ha ha...jaga2 Farah memerhati uolss...giteww... Tak adalah crap.... Mestilah Farah perasan semua... Sama ada tersenarai atau tidak... Farah tetap berterima kasih kepada semua...
    Tahniah kepada yang telah tersenarai dan terima kasih kepada semua... semoga kita semua terus berblog secara sihat dan sokong di antara satu sama lain.

    Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

    Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

    Artikel " Bubblynotes.Com Top Commentators: Oct 2014", diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, November 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

    24 comments:

    1. yeayy...ada dalam senarai..:) pertama kali kot..kan??

      ReplyDelete
    2. eh x sangka ada dlm senarai hehe

      ReplyDelete
    3. Berangan untuk masuk dalam list farah jugak la..kekeke...nak rajin rajin

      ReplyDelete
    4. Tahniah semua...^_^
      Farah perasan saya x?...hihi

      ReplyDelete
    5. Tahniah buat semua. Seronok baca blog farah sbb byk ilmu parenting :)

      ReplyDelete
    6. tahniah semua.. bz sungguh noh... bak kata org "kalah menteri" hehhehehe

      ReplyDelete
    7. Ehh x sngka lya pun trsenarai tq sis

      ReplyDelete
    8. tahniah semua.. kak farah perasan anis x? hahah.. :P

      ReplyDelete
    9. Tahniah ... baguslah gini, komen dapat macam2 adiah .. :) baru pengunjung akan semangat lagi nak komen.

      ReplyDelete
    10. Wahhh tak sangka terselit jugak kt sini...

      ReplyDelete
    11. uitt kak farah memerhati tu..auchhh

      ReplyDelete
    12. Tahniah semua..bulan ni busy sikit tak dapat nak komen lebih..

      ReplyDelete
    13. tak tersenarai bulan ni..hehe..tahniah..

      ReplyDelete

    DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

    Shoplinks Asia

    iWON.MY