Home » , , , , , » Benarlah Seperti Yang Dikatakan Hafiz Rahim... ^_^

Benarlah Seperti Yang Dikatakan Hafiz Rahim... ^_^

Sumber dari Google
Ho ho ho, tahniah diucapkan kepada diri sendiri kerana telah mendapatkan diri ini kabel pengecas tablet yang baru... Dan apa yang benar dikatakan oleh abang putih pink Hafiz Rahim?

Inilah dia "screenshot" konversasi kami di salah satu entri abang putih pink pada awal bulan September 2014 di dalam entri abang putih pink yang bertajuk... Kenapa Charger Cepat Rosak?. Benarlah seperti yang dikatakan abang putih pink kita bahawasanya... lambat laun pengecas akan lambat mengecas. He he he... Dan itulah yang terjadi pada Farah sejak seminggu yang lepas. 

Makanya tadi telahpun mendapatkan pengecas baru disebabkan keadaan yang semakin tenat dan meruncing... Tablet tu nak pakai ooo...banyak kerja nak buat...Kalau tidak nanti, tak berasaplah dapur tak dapatlah nak buat kerja-kerja blog dan media sosial ni. Ahakss kerjalah sangat...Iya tapi betullah memang kerja... Hu hu hu, takkan nak tipu dan ada-adakan cerita pulak yer tak?

Itu Apek kidai ar... cakap...itu kabel tengok lu macam mana pakai... Ha ha ha... Apek oh Apek...Saya dah pakai dengan penuh berhemah dah Apek oiii.... Tapi kira ganas jugaklah Farah kan? Bulan Februari 2014 dan sekarang bulan November 2014, tak sampai setahun lagi tu...Ha ha ha... Lepas tu biasalah...dah jadi macam ni... Konon-konon alasan nak beli semakphone lain lettew...Ha ha ha... Abah Ash nak dapat bonus ni 15 Disember 2014 ni...Ha ha ha...Agak-agak ngorat dapat semakphone lain pulak tak? Errmm...Sony Xperia Z3 ke? Samsung Note 4 ke? Lepas tu, bolehlah bagi kuasa sepenuhnya pada Nek Ma Ash ke atas tablet ni... Dengggg.... Berdarah hidung... #ehhh... 

Tak adalah, kalau Farah nak tukar tu, nanti Farah tukarlah sendiri "uolss"... Cukuplah tablet ni sebagai hadiah...Tak baik seksa suami tau mintak bukan-bukan...Ha ha ha.... Farah pun bukan jenis yang suka meminta-minta setakat ni...Alhamdulillah...Kalau diberi ambil, kalau tak diberi... beli sendiri...Apa susah...Tak ada nak "tacing-tacing" nya kalau suami tak belikan... Ha ha ha... Duit sendiri ada belilah sendiri...Ok dah melalut...*_^... 

Yang nak ceritanya, pasal kabel pengecas jer...jauh pulak ke laut ke darat perginya... Ok daaa....

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Benarlah Seperti Yang Dikatakan Hafiz Rahim... ^_^ , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, November 28, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

18 comments:

  1. OHHHH gituuu hihi thanks kak farah hehe nnt qila nak beli jugak ekeke

    ReplyDelete
  2. hihihi, ye lah kan, buat apa nak paksa suami kita, lainlah kalau dia bagi..

    farah.. dkt ke setia alam dgn ash? eh! nanti boleh kita jumpa... wahhh.. best ni..
    Mama Niza

    ReplyDelete
    Replies
    1. sangat dekat mama...boleh boleh boleh sangat... he he he...

      Delete
  3. Charger samsung fragile agaknya..kene jg baik2...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lepas tu yang pakainya ganas...muahahahaha....

      Delete
  4. kalau ada rezeki lebih, insya Allah...abah ash belikan nanti tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr cakap jer, tak kisah pun dear....ha ha ha... sebab ada mission yang tersendiri...

      Delete
  5. saya punya pengecas setahun satu ..pelik betoi...padahal tangan ni je yang dok pegang chargr tu..dah masuk 3 tahun maknanya 3 charger..hebat enpon zaman sekarang..ehheh

    ReplyDelete
  6. Samsung cepat rosak kan farah..cik akak punya tablet pun tak sampai setahun...batri dah rosak..haha..ganas tetap ganas

    ReplyDelete
  7. charger Za alhamdulillah elok lagi..

    ReplyDelete
  8. patut la charger akak kaput..lambat ngecas nyer....huh...beli baru la nampaknya,....

    ReplyDelete
  9. nmpk nyer yg sy ada skrg kena bertkr la ya...mmmm duit lg..... arghhhh

    ReplyDelete
  10. tak tahu plak charger bleh lambatkan charge. so far alhamdulillah tak ade pngalaman gitu. so nxt time kalo ttb lambat full tu tau la reason nye ape ^^

    ReplyDelete
  11. huhuhu, kita punye charger dh lama rosak, skrg guna yang sambung kat computer tu,,apa ke namanya? tak beli2 smpi skrg...huuhuh

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY