Home » , , , , , , , , , , , , , , , » Spending Time With TESCO Vouchers!!!

Spending Time With TESCO Vouchers!!!


#ehhh disclaimer dulu sebelum apa2 hal uolss sebelum ada yang mengecam ataupun berburuk sangka... ^_^ ngee... manalah tau kot2 ada yang menyimpan dalam hati kebencian yang meluap2... hu hu hu... jujur lillahitaala iolss up entry ni bukan dengan tujuan untuk riak atau menunjuk2... sekadar berkongsi kegembiraan dan rasa puas hati serta terima kasih yang tidak terhingga jer kepada pihak Planta yang sudi memberikan token atau vouchers ini kepada iolss hasil dari entri Seceria Air Tangan Ibu Bersama Planta pada bulan June 2014 tak lama dulu. Entri yang dimaksudkan tersebut adalah di SINI dan juga SINI

Alhamdulillah, syukran Allah... rezeki Ash... Allah perturunkan rezeki kepada hambaNya dalam pelbagai bentuk dan perkara. Setiap anak itu ada rezekinya yang tersendiri dan Allah akan bukakan jalan serta pintu rezeki mengikut kehendakNya... Kenapa iolss terharu sangat sampaikan perlu buat entri??? Nak gebangkah??? Not in my dictionary!!! Gebang, riak dan lagak tak ada dalam kamus hidup iolss... Iolss bersyukur dan gembira atas sebab2 iolss yang tersendiri... Syukran Ya Allah atas rezeki ini... Tak perlu iolss cerita sebabnya kenapa dan mengapa dan cukuplah sekadar iolss katakan Bubblynotes sumber rezeki tambahan semata2 untuk Ash dan juga kerana my passion in writing. 

Ok stop2 menciwi... ha ha ha... serious sangat boring.... Apa yang iolss beli untuk Ash???


Biasalah stok diapers dan susu... oklah tu kann??? Setin susu Frisolac 900 gm di TESCO bernilai RM 87.80 dan diapers RM 35 plus plus. Total RM 210 plus plus. Iolss just tambah RM 10 ajer. ^_^... 

*Ketahuilah oleh kamu2 semua... ayat kemain... bukan kemahsyuran yang kukejar bukan nama atau ke-famous-an atau kepopularitian... semuanya semata2 kerana minat menulis, bercerita dan niat untuk Iman Firash.... famous amos, masyhur, popularity, retis tu tak kekal lama... ada cycle-nya ada aturannya dalam dunia ni... yang penting nawaitu kena jujur dan ikhlas... erkkk... ok daa... ada appointment dengan doktor... ta ta...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Spending Time With TESCO Vouchers!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, October 9, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

10 comments:

  1. Wow! i is baru nak up tuk esok uolss hehe :D

    Best kan shopping pakai voucher, rasa macam duit tu tak penting dah! haha :D

    ReplyDelete
  2. Tahniah kak. Murahnya rzk akk sekeluarga^^

    ReplyDelete
  3. Akak pun ada dapat kupon ni...Esok nak p redeem lah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah...tahniah farah...btol kata fara, rezeki ash...

    ReplyDelete
  5. seronok shopping dapat voucher..Alhamdulillah..rezeki

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah rezeki akak dan Ash.. :)

    ReplyDelete
  7. dapat jugak?akak dah habis dah...beli grocerries untuk 2 bulan...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia