Home » , , , , , , , » Self - Reminder | Sila Beli Harian Metro 5, 9 dan 16 Oktober 2014!!!

Self - Reminder | Sila Beli Harian Metro 5, 9 dan 16 Oktober 2014!!!

Source Extracted from Google
Self-Reminder | Sila beli Harian Metro 5, 9 dan 16 Oktober 2014!!! Dah macam diari bergerak dah Bubblynotes.Com ni...Muahahaha...Kalau tambah alarm sikit...perghhh... memang terbaiklah...Hurmm...

Ini bukan entri gebang atau riak ok??? Ni nak inform jer... ha ha ha...kalau sudi belilah Harian Metro pada tarikh yang dinyatakan tu...lepas tu, kalau2 iolss lupa, sila scan atau snap gambar bagi iolss copy yer pada sesiapa yang rajin tu... ataupun ingatkan iolss andai kata iolss terlupa... Hu hu hu...Kadang2 iolss ni pelupa sikit uols... 

Sibuk sangat dok cari Harian Metro untuk that day ada apa??? Tak ada apa pun...biasa2 jer...tapi iolss nak simpan Harian Metro yang bertarikh sekian2 di atas untuk simpanan peribadi dan juga kenang2an...Sok2 Ash dah besar bagi dia tengok dan baca sendiri... Giteww kann??? 

Tak boleh nak cerita banyak... tunggu sampai waktu dan ketikanya uolss... kemudian baru iolss boleh cerita apakah dan sebab apakah... Sampai sibuk sangat menggeletis tulis entri self-reminder ni bagai kannn???

*Psst psst saja nak alert uolss suh tengok sama... ha ha ha, nampak tak permainannya di situ??? Nampak tak??? *_^... Tiba2 lately ni terasa diri ini suka sangat bermisteri uolss... Saja nak misteri2 sikit... Ekekekeke....

Dapatkan Artikel terbaru dari Situs ini melalui e-mail Anda.

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Self - Reminder | Sila Beli Harian Metro 5, 9 dan 16 Oktober 2014!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Friday, October 3, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

8 comments:

  1. Wah mesti ada sumthing yg best ni. Nak beli jugak la.

    ReplyDelete
  2. Julia Johari akan keluar cerita dalam utusan besok 4/10/2014....ni Farah pulak diHarian Metro ni ada cerita nak klua jugak ke?...suspend jer...

    ReplyDelete
  3. macam ada sesuatu yg best je nih..

    ReplyDelete
  4. 16 october besday kite..eh tetiba pulak...apa yer ?nak beli gak r

    ReplyDelete
  5. semangat kite tengok tajuk debaran melampau tu . ingt kan apa tadi . suprise apakah ?

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia

iWON.MY