Home » , , , , , , , , , , , » Sambutan AidilAdha bersama #kelabbloggerbenashaari...

Sambutan AidilAdha bersama #kelabbloggerbenashaari...

Lukisan oleh kartunis Kelab Blogger Ben Ashaari - Awi
Beginilah nasib menjadi anak perantauan yang tidak pulang menyambut AidilAdha di kampung... ecececeh macamlah iolss anak perantauan kann??? Hurmmm... actually, last weekend on Sunday... sebahagian daripada kawan2 di Kelab Blogger Ben Ashaari telah berkumpul bagi meraikan sambutan AidilAdha di rumah Kak Sal, di Bukit Keramat, Kuala Lumpur. 

Yang dari area Putrajaya, Sepang dan lain2 berkumpul dan bergerak dari Putrajaya. Dan iolss yang tercampak jauh di satu sudut dunia ni... ekekeke bergerak dari rumahlah uolss... Dan kami berjumpa di rumah Kak Sal. Janji sampai uolss... muahahaha... Lama dah tak jejak area Keramat ni sejak iolss berpindah ke rumah baru kira2 10 years ago... Ada banyak perubahan... tapi still manage to find my own ways giteww... Ahakss... 

Siapa2 jer yang ada??? Ramai jer... dan semestinya mesti ada muka2 yang uolss kenal kann??? Ok sebelum tu, iolss memang langsung tak pegang kamera on that day... sibuk dengan Ash yang takutkan orang... Tapi getting better lah... Dia dah tak nangis teruk sangat dah... Err ye ker??? Pada muka2 yang dia pernah jumpa dan nampaklah... Tapi adalah sekeping dua gambar iolss sempat snap... So, gambar2 yang ada ni, credit kepada Razi dan juga Qaseh, Abang Ben serta Najeeb dan lain2 yang terlibat secara langsung dan tidak langsung. 


Gambar keluarga kaedahnya ni... hik hik hik... Oh I'm blessed to get to know these group of friends, brothers and sisters... Terasa besar keluarga iolss tetiba dan life without them is just so plain boring uolss... seriously. Bila senyap jer memasing... mesti kepelikkan melanda diri iolss dan juga yang lain2... Well, meaning to say... Kelab Blogger Ben Ashaari memang Bukan Sekadar Blogger ok??? Masuk, bercampur gaul dan kenal baru tau apa sebenarnya Kelab Blogger Ben Ashaari. Again... Bukan Sekadar Blogger... 


Mereka2 ni pun gathering jugak uolss... Muahaha... sebahagian dari anak2 Kelab Blogger Ben Ashaari... Seronok gayanya memasing bersosial yer??? Merekalah yang memeriahkan lagi suasana... 

Layan gambar dulu ek???


Ha ha ha, tu diaa Ash... menangis bila kena dukung dengan calon Pak Mentua disebabkan takut orang!!! Alahaiii macam mana Mummy nak hantar proposal ni??? Takkan nak kena pass baton pada Mikhail dan Adam pulak??? Muahahaha... Nervous kot baru pertama kali bersua muka dengan calon Pak Mentua... agagaga... macamlah approve ye tak??? #ehhh


Inilah AidilAdha portraiture kami berdua beranak uolss... dijanakan sepenuhnya oleh Razi... ^_*... Ermm I is suka gambar ni uolss... 


Bersama2 dengan acik Qaseh...#ehhh kak Qaseh... penampakkan gayanya macam serasi bersama pulak mereka berdua...Boleh Mummy menyelinap dan menghilangkan diri seketika...

Oh ya, antara blogger2 yang telah hadir adalah...(sila check yer, rasa tak ada yang tertinggal semua dah in, kalau ada, ya ampunn sila trigger iolss...muahahaha...)

 
Lain2 gambar??? #ehhh tak naklah cerita semuanya kat sini... atau tempek semuanya kat sini... kita bertemu di dalam entri khas tentang aktiviti ini di laman web rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari nanti... Sabar yer... I is siapkan entri tu... Kalau nak tengok gambar2 lain yang lebih meriah dan happening... tunggu iolss siapkan entri tu...hik hik hik...

Ala2 ni macam entri teaser-lah ni uolss... bukan tak nak tempek gambar2 yang banyak tu...tapiiii.... macam tak bestlah nanti...iolss cerita kat sini dengan kat sana sama jer... so nantikan yer??? Jangan lupa yer...lawat laman web rasmi Kelab Blogger Ben Ashaari... This is teaser entry ok teaser... you know teaser??? He he he... Jumpa iolss kat sana tau...

Till then...daaaa....

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Sambutan AidilAdha bersama #kelabbloggerbenashaari..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Wednesday, October 8, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

17 comments:

  1. meriah nampaknya sambutan raya kelab blogger ben ashaari ni. Tahniah2, best happening =)
    Selamat ari raya kak farah..

    ReplyDelete
  2. Wah happening sungguh! Bestnya....smg ukhuwah berpanjangan..

    ReplyDelete
  3. Meriahnya Farah...:) moga tahun2 depan yang tak dpt balik kg blh la join sekali

    ReplyDelete
  4. seronok dan meriah...teringat masa beraya kt rumah farah, ash takut n terkejut tgk kami yg ramai2 ni dtg..hehehe

    ReplyDelete
  5. bgus la camni.dh lama gak x bsua muka dgn blogger sesejak kwen :p

    ReplyDelete
  6. Nampak seronok dan meriah.. :)

    ReplyDelete
  7. bagus la ad xtvt mcm ni..x terasa sgt sedihnye tu klo x pulang kmpung hehe

    ReplyDelete
  8. Singgah petang Farah....meriahnya sambutan Aidiladha KBBA ni....anak2 blogger yang paling gembira....

    ReplyDelete
  9. meriahnya sambutan kat umah kak sal, maaf tka dapat join uolss walau hati teringin banget! hehe :D

    Ash macam biasa pipi gemboi-gemboi! grrrrr :D

    ReplyDelete
  10. kalau betul2 kumpul geng kelab blogger ben ashaari ni lagi ramai kan farah..tak muat frame gambar hahahaa

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia