Home » , , , , , , » Lupa Pulak Hari Ni Isnin!!!

Lupa Pulak Hari Ni Isnin!!!

Sumber dari Google 
Penangan dari commercial video shooting untuk Phillips VisaPure sehari suntuk semalam... hu hu hu... Hamik ko... semua benda tak menjadi!!! Malam pukul 10.00 lepas tidurkan Ash dengan Mummy-Mummy dia sekali tertidur sama... Janji dengan abang besar nak bagi maklum balas malam pun terbabas. Ya Ampunnnn abang besar... Memang betul-betul terkandas semalam... hu hu hu... 

Lepas tu pagi ni, biological alarm Farah iaitu Ash kejutkan dengan ciuman pagi. Awal betul dia bangun pagi Isnin ni. 5.39 a.m. mata dah celik dan kejut Farah. Bagus bagus... Hee... Lepas tu macam elok jer rasa nak sambung lelap sekejap sementara nak bersiap untuk solat Subuh. Muahahaha konon nak lewat sikit lah kan? 

Datang jer Nek Ma Ash... suruh gegas sebab hari ni Isnin dan jalan mesti sesak. Terus terjaga!!! Lupa pulak hari ni Isnin... boleh? Ingatkan Ahad!!! Huwaaa... Nampak sangat aura cuti Deepavali dah masuk.... hu hu hu... Lagi-lagi hari ni Pink Panther berjalan-jalan ke Singapore dan pagi Selasa Farah cuti separuh hari. Memanglah aura cuti tu kuatkan? Bukan aura cuti tu yang lebih sebenarnya... badan tuntut rehat rasanya... Bha ha ha... alasan... 

Bila teringat hari ni Isnin... langsung-langsung banyak perkara yang perlu diselesaikan memenuhi ruang otak ni... Hurmm mana satu nak mula dulu ni? Tau dah... 

Ok... kena gegas sekarang... daaa...

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Lupa Pulak Hari Ni Isnin!!!, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, October 20, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

36 comments:

  1. Jangan nak buat lupa sangat kak... Haha
    (︶︿︶)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, mood cuti activated dah ni, badan tak cukup rehat...

      Delete
  2. Replies
    1. kembali dengan tugasan-tugasan hakiki di pejabat kan lya?

      Delete
  3. Macam mana boleh lupa hari ni hari Isnin daaa... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab semalam kerja seharian sampai ingatkan semalam sabtu dan hari ni hari ahad...ha ha ha....

      Delete
  4. uik. smpt lg update blog. hheheh bagus3. blogger yg terbaik :)) thumbs up

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada ruang dan waktu terluang cuba isi ruang dan waktu terluang...

      Delete
  5. haha sedar lah bahawa ini hari adalah isnin~

    ReplyDelete
    Replies
    1. dah petang ni kira dah sedar dah ni...he he he...

      Delete
  6. Selamat pagi...semoga dipermudahkan urusan farah harini...^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. selamat petang, alhamdulillah ianya dipermudahkan untuk hari ini, moga-moga Allah mempermudahkan urusan kita seterusnya...

      Delete
  7. Replies
    1. akak tak liat, tapi ingatkan ahad...ha ha ha...

      Delete
  8. salam sis... jalan2 sini dan memfollow :)

    singgah sini ye :) http://arenamuslimah.blogspot.com/2014/10/rewards-for-yourself.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. wsalam keyna... yup In Shaa Allah, I'm on my way now... he he he...thanks for dropping by...

      Delete
  9. Ok la..Cergas on Monday..Xde la monday blues dah..hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak sempat nak monday blues pun dear... hu hu hu...

      Delete
  10. Happy Deepavali in advance HAHAHAHAHAHHAAHA

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboiii awal nau deepavali tu... mentang2lah holiday mood activated...hellooo, penat ok semalam...ha ha ha... tu yang tak perform melalak tu...

      Delete
  11. semoga urusan sis dipermudahkan hari ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah, semoga untuk hari esok dan seterusnya juga...

      Delete
  12. memang kalau dah cuti,rasa liat nak masuk kerja..ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. akak sebab tak cuti semalam...ha ha ha, sebab kerja semalam...

      Delete
  13. Terlebih sudahni....amboiiii...isnin hoke...isnin....

    ReplyDelete
  14. Hehe... Over deh nk cuti aje... Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann??? sebab makin seronok spend time dengan ash...

      Delete
  15. assalamualaikum farah...betul la kekadang terlupa sudah hari isnin kn...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yer mama, bila kerja kerja dan kerja boleh jadi terlupa seketika...haiii....

      Delete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia