Home » , , , , , , , , , » L'OREAL Revitalift V-Shaper | Kini Tampak Lebih Muda Dengan Wajah Runcing...

L'OREAL Revitalift V-Shaper | Kini Tampak Lebih Muda Dengan Wajah Runcing...


Ini entri 2 dalam 1 uolss... however kita cerita tentang produk L'OREAL Revitalift V-Shaper ni dulu. Khas untuk wanita2 berusia 30 tahun dan ke atas ok??? Yang junior2 tu tunggu umur 30 tahun baru boleh start pakai. Sabar2 sikit yer. 

Bila umur dah makin plus one plus one dari tahun ke tahun ni, kulit kita akan hilang keanjalan dan akan kelihatan kendur. Thanks Allah buat masa dan ketika ni belum ada masalah ni lagi. Dagu berlapis ahaksss oh my double chin, muka yang seakan bengkak adalah antara masalah biasa yang membuatkan muka weolls2 semua nampak tembam dan bulat. Yeah, well maybe not now... maybe secara perlahan2 it will happen. Benda tu berlaku tapi tak tau bila, jadi tak payah nak riak sangat dengan apa yang kita ada sekarang ni kann??? 

Bila dah jadi macam ni, we chose to hide and bila gayakan hijab sedaya upaya weolls cuba untuk untuk hide mana2 yang perlu. Sampai sunglasses pun pilih untuk bagi ilusi muka yang kurus. Tapi mustahil ke nak dapatkan wajah yang runcing semula??? Bila bercakap tentang wajah yang runcing ataupun bentuk muka bujur sirih, ramai are in the opinion wajah runcing buat kita kelihatan lebih muda sambil memberikan ilusi wajah kurus. 

Well... ni yang nak kongsi ni dengan uolss... ada solution if uolss bercita2 nak dapatkan wajah runcing dan fefeeling anak dara tu kembali, macam sebelum bersalin.  Ha ha ha... hey but serious-lah... sebab teruji dan terbukti by iolss ok??? Solution dia L'OREAL Revitalift V-Shaper Instant Shaping Essence uolss... Dengan teknologi Pro-Tensium 3D dan protein kacang soya untuk menegang, menganjal dan meruncingkan wajah untuk kelihatan lebih muda. Bila dah nampak lebih muda, self-confidence will automatically boosted. Trust me... I've bought the t-shirt, wore it and burn it down... And sememangnya ramai yang tegur iolss bila iolss dah pakai product ni.



See... kedua2 gambar ini adalah selepas menggunakan produk ni... and the most important thing of all... it requires no editing despite the lighting of the pictures after it has been taken. Satu gambar iolss di event blogger baru2 ini dan satu lagi gambar sebelum tidur yang tak jadi upload kat Instagram... kekononnya nak wish good night masa tu tapi tak jadi sebab terasa gedik pulak tetiba... muahahaha...

Gambar sebelum??? Let see... let me dig out something... gambar masa mula2 melawat office L'OREAL untuk purpose ni dulu...


Nampak perbezaannya uolss???Diformulasi khas secara berkesan untuk kulit wanita Asia, revolusi Revitalift V-Shaper ternyata mengagumkan hasil daripada kajian teliti makmal L'OREAL bertahun lamanya. Untuk hasil paling optimal, sapu Revitalift V-Shaper 2 kali sehari bersama dengan rangkaian penjagaan wajah lengkap Revitalift. Hanya amalkan 3 langkah mudah dengan menolak, menegang dan mengurut untuk wajah lebih muda dan runcing yang weolls idamkan.


Dari orang yang menggunakan sendiri iaitu iolss... ianya teruji dan terbukti... 



Masih ingat iolss ada up entri Self-Reminder | Sila Beli Harian Metro 5, 9 dan 16 Oktober 2014??? Inilah dia sesuatu itu... yang iolss nak kongsikan dengan uolss... Ha, hari ni 9 Oktober 2014... silalah baca Harian Metro kalau nak maklumat lanjut... ^_^... Berminat??? Jomlah pakai uolss...

*In Shaa Allah, akan ada upcoming video ads untuk ini... katanya 3rd week of October 2014... if anyone happens to see it... let me know ok??? ^_*... daaa... got to go for now... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel L'OREAL Revitalift V-Shaper | Kini Tampak Lebih Muda Dengan Wajah Runcing..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, October 9, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. gojessss dear! can't wait to see the video ;)

    ReplyDelete
  2. eh..bagus produk ni...kathy pun dah mula ada masalah macam ni..

    ReplyDelete
  3. org lelaki sesuai x yg ada double chin :P

    http://sabdapelangi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Semakin hari semakin cantik farah^^

    ReplyDelete
  5. wowww..perubahan ketara tu beb..tahniah.. :)

    ReplyDelete
  6. Wah.. Msuk paper.. Tahniah... Sy dulu risau gak sebb muka bulat je.. Tpi lpas khwin rupanya terus hilng pipi dan nmpk muka bujur hehe...

    ReplyDelete
  7. Rasa macam berminat lak nak cuba..

    ReplyDelete
  8. best lah akak masuk suratkhabar..hehe

    ReplyDelete
  9. wah...bertambah2 glamer adik akak....buat akak jeles jer...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia