Home » , , , , , » Knocked Out...

Knocked Out...

Source Extracted from Google
Bha ha ha... semalam dalam sejarah uolss... Akak knocked out awalsss... Kerja2 langsung tak terusik malam semalam. Kaedahnya sunyi sepi tengah malam semalam... No What's App... No Facebook... No Twitter... No Instagram... No Blog... No nothing... ^_^ Ngee... 

But it does happen sometimes kann??? Semua orang macam tu... Tepuk punya tepuk anak teruna seorang tu... terus terlelap Mummy dia sekali... Ingat nak berlakon tidur jer depan dia supaya dia tau yang Mummy tidur dengan dia dan it's time to sleep... Ha sekali hamik ko... Memang terlelap betul2 da... 

Allah bagi ingat tu sebenarnya jugak... Jangan selalu paksa tubuh badan, jangan terlalu mengejar sesuatu... ada satu2 masa kena slow down dan rehat... Supaya hidup balance... Dan Allah bagi ingat jugak kemampuan seseorang manusia itu terbatas... Tiada yang lebih berkuasa dari Allah SWT dan tidak terjadinya sesuatu itu melsinkan dengan keizinan dan kehendak Allah SWT... hu hu hu... 

Pagi ni bangun rasa fresh sangat... Alhamdulillah... hik hik hik... Yang tak freshnya.... feelings nak menghadap traffic pagi ni... Kalaulah ada kereta terbang ye tak??? Ho ho ho... 

Oklah got to go, nak bersiap nak ke office pulak dah ni... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Knocked Out..., diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Tuesday, October 14, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

12 comments:

  1. Seronok kan dpt tidur awal bila bangun freshh je rasa

    ReplyDelete
  2. betul tu farah.badan pun perlukan rehat jugak.sakit kalau di paksa.have a nice day farah

    ReplyDelete
  3. semalam pun akak dah tertidur awal dek kerana exhausted sangat kot...emmm..badan kita ni pun kena rehat jugak dik.tak boleh nak paksa2 kan.

    ReplyDelete
  4. heheh tula kak farah kene byk rehat..
    penat sgt lah tu bdan

    ReplyDelete
  5. Ke preggy kak farah? saya akan tidur macam tu only when i'm pregnant... Hehe

    ReplyDelete
  6. Rehat tu terapi untuk badan hehehe .......

    ReplyDelete
  7. samala...semalam tidurkan anak, dengan kita2 tidur...hihi

    ReplyDelete
  8. kikii kan bila badan letih mata pun terus ikut mata anak tido hohooo

    ReplyDelete
  9. dh boleh dh tu amik cuti panjang g holiday kak.

    ReplyDelete
  10. pernah juga jadi camni..sebab penat sangat kan lansung tertidur.tapi tidur awal bangun awal memang rasa fresh :)

    ReplyDelete
  11. Hehe... Biasa je terjadi kt sy...

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia