Home » , , , , » "GINGERSNAPS" Pilihan Baju Untuk Ash...

"GINGERSNAPS" Pilihan Baju Untuk Ash...

Sumber dari Google
Hari Sabtu hari tu, Farah ada kongsikan satu entri #babyootd | Dia Pilih Sendiri... yang mana Ash telah pilih untuk melaram baju koleksi dari Gingersnaps.

Sumber dari Google
Bukan sekadar Ash jer yang berminat dengan koleksi dari Gingersnaps ni...ha ha ha... dengan Mummy-Mummy dia sekali jatuh cinta uolss... Nampak tak? Kalau anak dah minat mak pun apa lagi tumpang minat samalah... Setakat ni dalam koleksi Ash ada 2 helai baju dari Gingersnaps. Cukup 2 helai jer... Ash cepat besar... Tak boleh banyak-banyak sangat... Nanti sekejap jer pakainya... Tapi tabiat Farah pulak, kalau beli baju untuk Ash, suka beli satu saiz yang besar dari saiz dia sekarang... Makanya, memang boleh pakai lamalah... Membeli berhemah katanya...Ha ha ha... Tapi semestinya tak adalah anak Farah tu kelihatan macam kartun pulak sebab baju terlampau besar... No no no no no... Kenalah yang bersesuaian kan? 

Nak ajak semua cuci-cuci mata sikit ni...He he he... Antara koleksi Gingersnaps...

Sumber dari SINI
Sumber dari SINI
Farah tempek sikit-sikit jer lah... yang selebihnya uolss boleh cuci mata sendiri di website rasmi Gingersnaps di SINI ataupun kalau nak puas hati tengok macam-macam pilihan yang ada... Boleh jer, menghadirkan diri sendiri ke butik Gingersnaps yang ada sama ada di Bangsar Shopping Centre ataupun Ramlee Mall, Suria KLCC. *_^... Tengok cuci-cuci mata untuk anak-anak gadis cilik dan comel memang rambang mata uolss... Ha ha ha... nasib Farah ni anak teruna... Kalau anak gadis... rasanya lebih dari 2 helai dah Farah beli... 

Inilah salah satu pilihan Farah buat pakaian Ash... Ada lagi...nanti kongsi lagi...Tapi saja-saja bagi idea kat semua, kalau-kalau tercari-cari pilihan selain dari butik-butik atau jenama-jenama pakaian anak-anak selain yang sedia ada... Variasi itu kan menarik...Terutama kita mak-mak ni kan?

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel "GINGERSNAPS" Pilihan Baju Untuk Ash... , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Monday, October 27, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

14 comments:

  1. Replies
    1. i terus jadi rambang mata bila masuk gingersnaps...

      Delete
  2. Dah ada ank kna taw bab2 pemilihn bju utk ank2 kan sis hhee

    ReplyDelete
  3. Cantik2 bajunya...tp x leh beli hari2 nnt rabak poket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ha ha, memanglah tak boleh beli hari-hari sue... he he he...

      Delete
  4. tq..boleh try survey2 nih, tunggu raya tahun depan la gamaknya..hihihi

    ReplyDelete
  5. lawa..saya suka baju lelaki yang macam tu..tak bekenan betul baju budak lelaki ada gambar besar2 kat depan..

    ReplyDelete
  6. nasib takde budak kecik kat umah saya...hahaha

    ReplyDelete
  7. serius cantik..walaupun tak berkahwin dan ada anak lagi,tapi Za suka tengok baju baby..lawa2..hehe

    ReplyDelete
  8. Comel comel. Kalau Ash pakai medti lagi comel ;)

    ReplyDelete
  9. oh...lawa juga ye baju2 di sini...saya suka baju anak perempuan...lama dah tak berjalan shopping mall kl...tak tahu kat mana ada baju cantik2 untuk budak

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia