Home » , , , » Apa Pun Tak Sempat!!!

Apa Pun Tak Sempat!!!

Untunglahhh siapa-siapa yang sedang menarik selimut di hujung minggu ni... termasuk Ash.. muahahaha... Farah tak sempat nak tarik selimut dah... Pagi-pagi ni nak kena bersiap dah ke Putrajaya. Pukul 8.00 pagi nak ke ada sana. Huwaaa... main kejar-kejar lagi... 

I is jelly dengan uolss yang sedang menarik selimut tu... Apa pun tak sempat ni. Nak update cerita Ash berjimba semalam pun tak sempat lagi. Nak watermark gambar pun tak sempat. Harap-harap tengah hari nanti selesailah kerja. Nak balik, nak pergi market, nak habiskan masa dengan Ash dan berehat. Nasib malam tadi dah siap-siap kemas rumah segala bagai. 

Baiklah, entri ringkas jer... Nak bersiap-siap dulu... 

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Apa Pun Tak Sempat!!! , diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Sunday, October 19, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

27 comments:

  1. Auww bz nya farah..
    Apa2 pn take care ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ha ha, babe... pelik bila you panggil iolss Farah...muahahaha...

      Delete
  2. Replies
    1. Alhamdulillah, terima kasih sue, sue juga yer...

      Delete
  3. Wah! Siannya...hujung minggu yg busy! Nikmatnya berada dikampung yg tenang, sejuk dan nyaman ni... (jgn jeles ye)

    ReplyDelete
  4. tengah tarik selimut lah ni sambil baca blog kak farah. hikhik

    ReplyDelete
  5. Ohh, saya x leh nak tarik selimut, nanti kebuluran semua nyer, bebudak nie kalau cuti senang jer plak bangun ... Kalau kejut nak gie sekolah tu jenuh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yer, nak siapkan breakfast kan? he he he...

      Delete
  6. Replies
    1. yer lya sampaikan dah naik semput dah ni...

      Delete
  7. Salam singgah di hujung minggu Farah...memanh sibuk Mama Ash ni ya...apa2 pun semoga di permudahkan segalanya...Diana pun pepagi dah bergerak nak ke kebun nak gi tengok buah-buahan yang masih ada...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wahhh ada kebun, seronoknya... mesti puas makan buah ni...

      Delete
  8. apapun yang di lakukan,jaga diri baik² ye sis..

    ReplyDelete
  9. moga dipermudahkan urusan sis
    rasanya ni pertama kali tgk entry sis xde gambar, rushing punya pasal..hihi
    cepat2..nanti lambat

    Jemput rakan blogger join segmen mudah ni: Klik: 4 POWER BANK UTK DI MENANGI !!!
    Menyediakan hadiah: 4 unit Power Bank 10,000mAh
    Jemput join kalau free :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. In Shaa Allah, akak cuba sedaya upaya yer Yumida...terima kasih Yumida, semoga urusan Yumida juga dipermudahkan yer...

      Delete
  10. iolssss pun is bizi sekarang.... kak fara, jaga kesihatan selalu !

    ReplyDelete
  11. Ye la...gather2 x ajak kan...lupala kat akak dia ni....merajuk..

    ReplyDelete
  12. Mana de istilah tarik selimut lagi lpas dh de anak ni kak farah.. Hehe

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia