Home » , , , , , , , , » Yatt Yee Sap Sey Erm... Nak Challenge Mummy Ke Ash???

Yatt Yee Sap Sey Erm... Nak Challenge Mummy Ke Ash???

Disclaimer dulu sebelum apa2 hal... DISCLAIMER --> Orang lain lagi lebih dari ni, tak ada niat nak show off atau gebang pun yang Ash banyak pasang kasut... Sekadar perkongsian cerita anak yo... Maaf andai ada yang kurang senang.... Hik hik hik...Boleh gitew disclaimer??? Ok masuk ke cerita pulak... 

Yatt yee sap sey erm... lok chat pat kau sap belum sampai lagi... Ahakss...Susunan nombor seperti gambar di atas adalah mengikut yang mana merupakan kasut pertama, kedua, ketiga, keempat dan seterusnya kelima...Kekononnya mengikut turutanlah tu... Ada lagi satu, kasut atuk Pink Panther Ash bagi... nak tengok kasut tu macam mana??? Pergi entri INI ... Tapi yang tu tak boleh pakai lagi sebab saiz 5...muahahaha.. so kita simpan dulu dalam lemari giteww boleh??? Bawak pergi skool bila dah mula skool sok2... In Shaa Allah...

Phewww.... baru 9 bulan dah pandai nak buat ko-lek-sion kasut yer Ash??? #ehhh Ash mana tau, Mummy-lah yang buat collection ye tak??? Ting tong lah Mummy ni... Tapiii...tulah...tengoklah... gaya macam nak beat collection Mummy jer dah ni dari cara pengumpulan ni... Ha ha ha... 

Pergi outing dekat2 kasut lain, pergi kedai pakai sandal ajo, pergi outing jauh2 kasut lain... so the influencing supaya anak teruna ni jadi shoes collector tau... Dush dush... tu belum lagi bila dah school esok2...In Shaa Allah...Dengan kasut bola lagi??? Ahakss... Ash minat bola ke??? Wakakakakaka.... Tak taulah lagi, tengok jer lah nanti macam mana kann???

*Tulah bahayanya dapat Mummy macam iolss ni... sebab... suka buat collection... lepas tu bebel sorang2 sendiri... Ermm... kerja penat2 untuk siapa??? Untuk anak kann??? Errr....larikkk.... (busy tahap heavy metal sebenarnya ni...ha ha ha...)

Dapatkan Artikel Terbaru Dari www.bubblynotes.com Melalui E-mel Anda

Author : Farah Waheda Wahid Terimakasih telah berkunjung

Artikel Yatt Yee Sap Sey Erm... Nak Challenge Mummy Ke Ash???, diterbitkan oleh Farah Waheda Wahid pada hari Thursday, September 25, 2014.Enjoy Reading this!.About me: Farah Waheda Wahid Working Mommy Blogger of 1 (a boy). I blog about everything that moms love...mommyhood, beauty, fashion, health, food, tech and travel. Being a mom of 1 young kids, I like to find a balance between blogging about family related topics and things that are just for mom :) My blogs primary objective is to share my experiences with my readers, so it might help them with anything similar they may be experiencing, or to introduce them to new ideas. I blog from Selangor, Malaysia and have a preschooler toddler.

16 comments:

  1. Terapi mata kot mama Ash,...bila tgk koleksi kasut Ash byk2 & c antik.

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak belikan kasut untuk dak fiyah tu..semua mummy2 kat luar tu macam tu la jugka farah

    ReplyDelete
  3. X pela utk ank juga kan sis..klau lya pun mgkn mcm tu juga hikhikhik

    ReplyDelete
  4. comel aje kasut bebudak.. ni kalau kasut perempuan lagi comel.. geram tengok.

    ReplyDelete
  5. farah kena selalu kasi ash pakai ni...budak2 cepat besar...takut kejap je pakainya nanti...apa2pon memang diakui barang budak2 buat kita geram je asyik nak membeli...hihi

    ReplyDelete
  6. mesti puas kan boleh beli barang2 untuk anak.. teruja lepas penat kerja..

    ReplyDelete
  7. makin bertambah koleksi kasut comel Ash :)

    ReplyDelete
  8. Huhuhu... tak lama lagi jadi koleksi kasut adik Ash la pulak... budak2 kejap jer tak bleh pakai dah... tapi anak pertama memang cenggitu... ibubapa excited nak membeli dan menghias anak... nanti dah masuk 2 3 oran kurang laa peel tu... hehehe...

    ReplyDelete
  9. sama mcm akak..suka beli buat koleksi untuk anak..ye la..ank lelaki xde aksesori lain.hanya pakaian aje la ...hehe

    ReplyDelete
  10. sama lah dengan saya..tp x leh challenge ash lagi..hihi..kita lak koleksi topi anak dah 5 dah..

    ReplyDelete
  11. Untuk anak tak salah kot....akak dulu pun sama gak...tp lebih kepada baju la....sampai ada baju yang x berpakai siapa ada tag harga lagi....

    ReplyDelete
  12. anak saya memang tak beli banyak kasut sebab sedang membesar kasut2 pun bukan lama sangat boleh pakai.. selalunya saya beli kasut yang boleh match dengan semua fesyen baju. Yang pasti kasut anak saya memang takde harga RM100++.. ni just pendapat saya jer.. saya rasa membazir sebab kaki kecik tu nak membesar. even anak masih sorang tetap.. berbelanja secara sederhana dari dia dalam perut lagi persiapan memang takde over2. beli sikit2 mengikut keperluan dari masa ke semasa.lagipun kita bukan orang kaya.. kekekekekeke

    ReplyDelete
  13. amboiiii.... lawan mummy ye... hihi.... comel laa.. bila Ash nak terkedek2 ni...

    ReplyDelete
  14. waahhh kecik2 dah ade koleksi...
    tula en asben baby xkeluar lagi pon sbuk je tgk2 kasut,nmpk muke cahaye jee..
    ish issshh ni baru kasut ni
    laen2 mesti ade koleksi jugak kan

    ReplyDelete

DISCLAIMER: All content provided on this "Bubblynotes.Com - Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger" blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner of Bubblynotes.Com -Malaysia Parenting & Lifestyle Blogger will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information. This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice.

Shoplinks Asia